62

До Юрист

преди 2 години

Тая кака има образование, а и ти си юрист, но без един час практика като такъв. Като един екс-министър юрист, с дълъг нос, десантчик.

61

Комуновируса

преди 2 години

Я кажете,тролчета ми мили, нещо за кюлчета,пачки, теглене на чували с пари от банки, за Барселона, зайчарника, Мата на Хари, та да се посмеем .

60

Здравкееей

преди 2 години

Има хора, отвъд елементарната логика и минималния интелектуален капацитет, които не се чуват какви ги дрънкат и май изобщо не им дреме, че са изключително прости и ограничени.

59

До 63

преди 2 години

В парламента се стига с гласуване на заблудени, да не казвам какво. Ако не искаш тая да е в парламента, не гласуваш за нейната партия. Но щом има такива които са гласували, и ти не си сред тях, не е твоя работа какво прави там.

58

Анонимен

преди 2 години

Дани Каназирева с чии протекции стигна в парламента, Герб не са ли над закона? Бойко Борисов не е ли над закона, след като не може да бъде осъден за огромната корупция, която докара в България?

57

...

преди 2 години

Ми за сега не знам, защото тез са отскоро на власт, но знам че по времето на 11г оправяне от герб имаше хора над закона! всеки знае за ахмед доган и делян пеевски! за тиквата няма да казвам той си беше туто ди капи! Та когато герб сега ми казват, че имало хора над закона, то защо не кажат и за хората над законо когато те беха на власт!?

56

Анонимен

преди 2 години

Черепа си купи правителство, премиер и президент.

55

е

преди 2 години

Закривайте всичко и без това никой нищо не прави

54

Анонимен

преди 2 години

До Бат-Баян 58 Пак същото Ви казвам - имате каскет, нека свърши някаква работа :) Тогава приказвайте. Аз пък да попитам защо така ви липсва новината за делегацията от ЕП, която проверяваше как сме използвали евро фондовете и е открила редица нарушения?

53

Юрист

преди 2 години

Тая леля с какво образование беше? Мммм...? Благодаря!

52

Бат-Баян

преди 2 години

Господа променчици, защо не кажете нещо за чекмеджетата и касите на премиера и неговия Кокорчо, за "Техноимпекс" и уволнението за корупция на министърката във вашето променено правителство, за комуниста-следовател раздаващ правосъдие вместо да търси доказателства.

51

Анонимен

преди 2 години

Здравке, кажи за тези командировани прокурори! Кога най-после ще започнат да заемат местата с конкурси, а не - с командировки, че ни писна от кифли, като тебе?

50

Смешник

преди 2 години

То там с тоя съд таз система как случаино винаги едни и същи магистрати избира за хора близки до ОПг-та и ..... няма виновни. Пак таз да не говорим ква е кака дани

49

Анонимен

преди 2 години

До Бико 49 Е, как станаха наши, гербав, като са си ваши :)

48

Анонимен

преди 2 години

Вай вай ужас не думай

47

ЗДРАВКА каназирова

преди 2 години

стига с тва дани, тази мириЖлива *** се казва здравка, тича и на поведението и 0 капацитета, който демонстрира. *** мазен, със съпруг с 50 фирнми, ВСИЧКИТЕ под 50 000 лв оборот на година. Някой хейтър на гроб (герб) ше каже, че е умишлно - ама АБСУРД, сакън. И ТИ ЛИ К*РВО ще си ми морален стожер на нацията, да ти *** майката

46

Бико

преди 2 години

То от вашите чекмеджета, кюлчета, барселонагейтчета, влачене на чували с пачки по "Хемус" дотегнахте на хората, вече ви видяха червенкото отзад.

45

Анонимен

преди 2 години

До Бико 46 Защо ние трява да казваме. Има си каскет. Проверява вече 1 година. Не повдига обвинение. Вие какъв извод правите :)

44

Анонимен

преди 2 години

До Бат- Баян 46 Не, не съм. Факт е, че испанската прокуратура изпрати материали на българската. Който го отрича, да си види дългия нос :) Само с трoлене не става, гербав. Хората не са слепи и глухи, както си мислите.

43

Бико

преди 2 години

А нещо да кажете за имотите на Рашков и Христо Бойкикев.