12

Бе тоя на колко е?

преди 2 години

Този министър не е ли е вече за пенсия, ако вече не са го пенсионирали?

11

Анонимен

преди 2 години

Професоре, тази оценяваща система може да е превъзходна, но не забравяй, че вече 30 г., т.е. почти толковс випуски прогимназиални и гимназиални преподаватели завършиха и обучават ученици, от които 80% хич нехаят да учат. И че т.нар студенти в общежитията на провинциалните ВУЗ-ове не учеха, а до 22:00 часа играеха танци, а след този час - кючек! До 2002 г. студентите като разберяха, че няма да им се размине, се хващаха да учат, но след тая година по 6 пъти се явяваха на изпит без познания.

10

абе цървул червен

преди 2 години

ти ли ще оценяваш бъдещите ЧЕРВЕНИ ПРОФЕСОРИ и ДОЦЕНТИ(КРАДЦИ)

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко под 50%+1 за тройка е гротеска. Да не говорим, че след 7 клас след такова оценяване 80% по математика ще имат 2, която до сега беше средно 3 за страната, прикрита зад тези 23т. за 3...

8

промяната

преди 2 години

В държавата академиците и професорите станаха повече от асистентите. Дано не станат повече от студентите.

7

Анонимен

преди 2 години

Още по-опростени са новите матури, че да няма двойки. Нищо че вдигат прага за тройка от 23 на 30%, това се компенсира с нивото на задачите.

6

Щирлиц

преди 2 години

Като гледам и слушам родните журнаГлисти,бъдещите им колеги ще бъдат на също толкова ниско ниво

5

Анонимен

преди 2 години

То хубаво да покажат, че могат да се изразяват и да мислят, ама тия дето ще ги оценяват могат ли да мислят, че да ги оценят?

4

Българска Традиция

преди 2 години

За голям срам в България е създадена пословицата и свещената мантра "Учи Маме, за да не работиш" тоест училите после да не работят. Държавата има нужда от работници обществото се състои от касти йерархия хората не са равни много "училите" обикновено са висшата класа хора с много пари и роби които им работят за почти без пари. За да има елит, който да живее добре трябва да има достатъчно много бедни хора, които да работят и не е нужно много да учат защото са обречени на безпаричие и мизерия.

3

Прецизно

преди 2 години

Внедряване в съзнанието на децана на всички Евро-либерастки и атлантически ценности, сексуална неопределеност и разюзданост роби вярващи че живеят свободно във феодален капитализъм.

2

РОДИТЕЛ

преди 2 години

Иам дете в трети клас и по Човек и общество учи по учебника на Р. Пенин и Г. Якимов. Тектовете се много четивни особено по история.Смятам,че метериалът е съобразен с възрастта на децата.Ако се пипне малко дизайнът ще е още по-привекателен за децата.Радвам се,че нашата учителка е избрала този учебник. Родителите не трябва да забравяме,че в училище не може всичко да е лесно.Да научим децата,че като полагат усилия,имат желание да се трудят препатствията не изглеждат толкова трудни.

1

Анонимен

преди 2 години

Еха! Прецизна система за оценяване, казваш? Айде да видим колко грешки ще има в заданията и задачите за матурите, пък тогава прецизното оценяване