7

Анонимен

преди 2 години

То това беше целта да се изсмучат спестяванията на хората на всеки 10 г. да не би да станат щастливи и да започнат да мислят и евоюлират!

6

Анонимен

преди 2 години

Ама се плодят като за последно! Навремето баба ми са били 7 деца и 3 са умрели от болести. Сега вече всеки се има за вездесъщи някой му е длъжен с нещо. Меркел напълни Европа с приимитивни, но не чух някъде в Близкия Изток да приемат бежанци от Украйна, че да им строят и църкви, и менюто в училища и градини да бъде със сввинско месо.

5

Анонимен

преди 2 години

Е нищо де. САЩ днес отпусна още 800М долара за военна помощ в Украйна. На умиращите от глад маiната им.

4

Фреско

преди 2 години

Както Социализъма така и Капитализъма са едни недоносчета, това са те. Трябва ни съвършено нова система свързана с ресурсно базираната икономика. Най-сетне трябва да се приложи иначе си унищожаваме планетата, а и нас самите заедно с нея.

3

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е чакайте да видите последствията от войната на САЩ срещу Русия. В Африка и другите най-бедни райони ще опъват каиша и гладуват. Да благодарят на САЩ.

2

Анонимен

преди 2 години

Ало, нпо-то ООН ние какво да направи? Иконоистите ви казаха, че локдауните и безконтролното печатане на пари ще доведат до много повече бедност, глад и смърт вие си с=знаехте вашето. Сега не искам да ви слушам оплакванията.

1

fact

преди 2 години

малсо са.требва да убиеме 6-7 милярда.ссн обещава да сее смърт чрез дезорганизация и въртоглавене.