12

хико

преди 2 години

Тея кертени като са я захапали тая Македония...

11

просто и ясно

преди 2 години

Искаме от БНБ мерки как ще спре инфлацията. Който успее да спре инфлацията може да остане до живот президент както беше Живков.

10

Lina

преди 2 години

Смелост! С местните избори и за Парламент. За итн. = и.тн.

9

П.К.

преди 2 години

Тези двамката са представители на супер катастрофичните и пишман "политици"...

8

Анонимен

преди 2 години

Григор Сарийски е идеален за БНБ

7

Анонимен

преди 2 години

Бг златото трябва да се истегли от ЕС и НАТО банки и се скрие в София и в никакъв случай не се подарява ако ни приемат в еврозоната. $ и еврото са хартийки и може да се обърнат и тв в злато и се прибере още злато в София.

6

Бай Иван 2

преди 2 години

Добре де ,някой може ли да обчсни защо тия от ИТН толкова държът един компрометиран банкер ,който има висящо разследване да стане говернъор на БНБ? Защо ? Може би защото така им нарежда Доган ? Тоя път няма да отстъпят., дори с цената на нови избори които ще са фатални за тях .Те за това са създадени ,да бъдат жертвани и да се задържи мафията на власт в БГ.Пък и вече напира новият кандидат от Възраждане ,така че малко стават излишни.

5

Анонимен

преди 2 години

Преди 1390 г. Македония е била известна в бг като долнаата земя. Няма никаква Македония а още по-малко северна Македония.

4

Анонимен

преди 2 години

Темата на Партия "Чалгарите" е да влязат в БНБ и БНТ. Васко от "Модерно предградие", известен с чалга прозвището Каримански, и Сиромахов, известен като Янката на Слави Инката (Ин и Ян)

3

fact

преди 2 години

***!Само путин иска Македония извън ЕС и в съюз със сърбия.айде разтуряй седянката. Прочее ,ше видиш как, кукловодите ше ви свият сърмите и ше запеете - искаме македония в ЕС.

2

Анонимен

преди 2 години

този втория има някакво турско изражение има с тази брада, един фес като сложи, като филмите на турското робство заптиетата..а другия май е младият бабикян преди 10000 шишета бира,има време.

1

Анонимен

преди 2 години

И каква е темата Македония?