46

С уважение

преди 2 години

към възрастта, но тази госпожа не бива да обикаля телевизиите и да ръси гръмки глупост, без да се интересува от последствията.Кому е нужна нейната експертиза по всички въпроси?

45

Анонимен

преди 2 години

Не може в година, когато нямаш растеж да планираш такива дефицити както с раздутият бюджет на Кокорчо. Оттук идва инфлацията, а не заради войната. Войната е само изтривалка на управляващите от кабинета на Просто Киро От гледна точка на бюджет е най-добре нищо да не се прави в момента, дори трябва да се намалят заплатите.

44

Анонимен

преди 2 години

До 41 Колко милиарда окраде бойко за 12 години? Ама факти. Не врели некипели.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Ти какво правиш за да спреш бедствието, третата световна война и новия световен ред?

42

аз

преди 2 години

това са твойте хора не дей да ривеш

41

Тц,тц

преди 2 години

Ех,Миче! А твоята роля за тази инфлация къде забрави!Нали ти беше звездата на Парламента с идването на ИТН и Промяната? Слаба ориЗница излезе, Дърто, не донесохте късмет на България, а само кахъри и труден живот!

40

Анонимен

преди 2 години

Министерство на финансите разпространи проекта на средносрочната бюджетна прогноза за периода 2023-2025 г.В него е записано, че се предвижда запазване на размера на минималната работна заплата от 710 лева до 2025 година.

39

Анонимен

преди 2 години

Българинът от това да си гледа постоянно в кесийката и да си изчислява промоциите и поскъпванията, пропусна глобалните процеси, които се вихрят. Само цени и доходи го интересуват. Европа затъна, Путин ви готви нов световен ред, я някоя трета световна, цените ще са ви най-малкия проблем на фона на това, което предстои. Поколението след вас няма да ви пита колко ви е струвало олиото, а какво сте направили, за да спрете бедствието.И защо ми изтри коментара точно

38

Анонимен до 25

преди 2 години

Как да няма заплата от 800 лева???? Масово това се дава чисто на хората извън София! Масово е! Затова няма персонал и служители! Затова има уж много работни места! Не желаят хората за тия пари да се занимават!

37

до 38

преди 2 години

А сега си представи като добросъвестен данъкоплатец за 12 години Боко колко милиарда окраде.

36

Анонимен

преди 2 години

Еняма как да стане по добре след,като сами се изяждаме един,друг,вместо да се опълчим на четириглавата ламя,която ни изгаря с огъня си(инфлацията)Къде са тези икономисти,които преди изборите обещаваха мед и масло,из чешмата на изобилиетоНали уж пазара а не спекулата подържа равновесието на баланса в обществотоНяма ли справедливоствезната винаги отива в крайностТам е заровено кучетоВ Системата за справедливост в Обществото (Вездесъщата Съдебна система)Липсата на върховенство на закона е бичът

35

Анонимен

преди 2 години

Раздутият бюджет на Кокорчо е виновен за инфлацията, въпреки предупрежденията, че ще предизвика инфлация.

34

Благодаря ти Бабе

преди 2 години

част от 4-ната Ламя си, ти ще живееш, а ние Младите ще измреме - нищо, като вие *** ни убиете, рано или късно ще трябва да почнете да работити - нови р0бе за тази територия - няма да се намерят!

33

Анонимен

преди 2 години

Само за 4 месеца управление на ПП, изчезнаха над 15,5 милиарда лева. Пари, които всеки от нас, като добросъвестен данъкоплатец е отделял от семейния бюджет, лишил е близките си от тях, за да спази закона и да плати данъците си.По данни на БНБ, ПП са изхарчили 5 милиарда от фискалния резерв, като фокусници изпариха 9 милиарда без никакво обяснение в края на декември, и изтеглиха 1.5 милиарда нов заем от началото на 2022 г.Общо 15.5 милиарда, потънали незнайно къде!?

32

Анонимен

преди 2 години

Ужасно противна ми е тази! Господи, как може в България да се дава думата на такива "експерти" с очевидни ментални и артикулационни проблеми и дори да бъдат част от управлението! Тази е по-зле от Цола Драгойчева по време на соца...

31

Анонимен

преди 2 години

Тази баба всеки ден говори за инфлацията в България. Нали вашата партия ИТН е в тандем с ПП - Пълен Провал и вие също носите вина за това. ОСТАВКА

30

до 30

преди 2 години

Стани и ти феодал, бре. Спира ли те някой да развиеш собствена идея и да работиш за себе си? Никой.

29

Н

преди 2 години

Централи като тази на Доган са затова. Нека заработят. Ако не са в изправност то затвор за присвояване на милиарди и задтрашаеане на националната ни дигурност. Хайде ДБ вие сте

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 АЙДЕ СТИГА С ТИЯ 800 ЛВ. ПРИ ЕДНО 4 ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО КАКВО ОЗНАЧАВАТ 800 ЛВ. МЕСТНИТЕ ФЕОДАЛИ И БИЗНЕСМЕНИ СА АЛЧНИ СЪЩЕСТВА. ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ ИМОТИТЕ И ДВИЖИМАТА СОБСТВЕНОСТ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ БЪЛГАРИНА ИМ Е РОБ. НЕ МОЖЕ САМО ДА ВЗЕМАШ. АКО ИСКАШ РАБОТАТАТИ ДА ВЪРВИ ЩЕ ТРЯБВА И ДА ДАВАШ. А ТЕ НЕ ИСКАТ. ВСИЧКО И САМО ЗА ТЯХ. НЕ СЕ НАТЪПКАХА С ПАРИ. НО ГОРЕ ИМА ЕДИН КОЙТО ГЛЕДА И ВРЪЩА.

27

Анонимен

преди 2 години

Политиката на ЕЦБ е про инфлационна. Ние сме вързани за Еврото понеже изпаднахме във фалит през 1997а, сега просто приемаме фактите - няма място за наша собствена ефективна реакция. Другото е в ръцете на бизнеса, не на държавата. Държавата е могла да помогне с добро правосъдие, добро обарзаование, добра инфраструктура. Последните 12 години за загубени, какво очаквате? Естествено, че ще пострадаме повече при тази криза.