42

Анонимен

преди 2 години

Ние пък не сме ваксинирани и сме здрави. Къде ги виждате тези неваксинирани болни? Само да напомня, че по време на пика на пЛандемията, когато отделенията бяха уж пълни, персоналът на спешната скучаеше и цъкаха белот до линейките по цяла нощ, а болницата беше празна. Съседи сме..По времето на аплодисментите вечер в 9 и на фалша на Сибила. Болните бяха само в единния дезинформационен портал за точене на каса.

41

Анонимен

преди 2 години

Цялата фамилия, 9 души сме с х 3 дози. Всякакви възрасти -от 16 до 82 годишни. Никой не е хващал ковид. Къде ги виждате тези ваксинирани болни, че и умрели, нз! Явно са фалшиво ваксинирани.

40

Анонимен

преди 2 години

Тази др е изключително начетена, информирана, премерена . Уважение заслужава.

39

Demonaz

преди 2 години

Това врачуване ми звучи като на оня симида,че ще има пик ама не се знае кога. Съд и затвор за медицинските комунисти! Нямате ли срам???? Трета година ще става от този смешен цирк. Испанците вече го третират като грип и това е. Аман от врачки и плашилки. Дряновица есента за вас по кратуните Ви.

38

Въпрос

преди 2 години

Баба Пена къде беше изчезнала, че даже я забравихме, време е и баба Радка да се покаже, и да говорят малко общи приказки които от две години повтарят, и накрая да ни кажат с загрижен глас, че поредния бустер е с кратко действие, но ние да си слагаме4,5,6 и така до безкрай, нямат ли морал поне малко да млъкнат, парите не са ли достатъчно вече,хората вече нямат миг спокойствие, идват осветли празници, оставете ни малко да се порадваме и на пролетта

37

Анонимен

преди 2 години

Този вирус де да беше като обикновена настинка...

36

Анонимен

преди 2 години

До есента ще има нови варианти на вируса, за които не е ясно колко ефективни ще са ваксините. Много народ пострада от този вирус и засега няма свършване.

35

м,да

преди 2 години

Ясно е че ще си го караме като обикновенна настинка. И БЕЗ Ваксинка!

34

aa

преди 2 години

да неизвестна е точно така , мирише на безработица, глад и затвори

33

Мангъра

преди 2 години

Стадото плебеи си мисли, че всичко е приключило. Наесен ще ви подхванат отново с локдауни и ваксинационни сертификати и с допълнителната жестока инфлация ще ви смажат. Дават ви малко въздух сега през лятото, пък и тревата вече е зелена, та може да пасете...

32

Анонимен

преди 2 години

Айде приберете си ги тия плашила поне лятото да му е по-спокойно на човек. Цяла есен/зима/пролет ги слушаме вече години. Не сме бостан все пак, там плашат гаргите.

31

Анонимен

преди 2 години

Автиваксърската простотия е заляла България.

30

Анонимен

преди 2 години

Короната отдавна не ни интересува,изградихме си мнение,видяхме и ваксините колко струват.Само пълен от качалник би си сложил безсмислена субстанция с неизвестни съставки в тялото.Ако искат пак да им тръгне бизнеса с боцканията,да пускат следващия "смъртоносен"вирус.А пък който не е сигурен в позицията си да пита жириновски,лека му пръст

29

Анонимен

преди 2 години

Какво става с паксловида - вече го има на запад в аптеките.

28

Анонимен

преди 2 години

Само се заканвате, а нищо не предприемаме. КОГА ЩЕ ГИ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА?

27

баба мара

преди 2 години

изненадата ще доиде от биолабораториите в украина не се успокояваите и синосете маските

26

Док

преди 2 години

Локуми, лакърдии и накрая пак веднъж годишно ваксина. Абе нагляри, в Китай като се бустерираха ко стана? В Гърция след поредния турбо бустер ко стана? А на другия полюс колкото и да не ви се иска да признаете в България сухите съчки си изгоряха, кой го изкара го изкара. Без ваксини, без вещата помощ на СЗО. А Гърция вече ни настига със смъртни случаи. Дали ще ни изпревари е въпрос на време.

25

бустермустер

преди 2 години

Ковида е изкуствено създадено чудовище,срещу което няма ваксина!Вярно е,че човешкото лекомислие и глупост са безгранични!А стария живот повече няма да се върне,да е ясно на всички!

24

Зелен Демократ

преди 2 години

Не се плаши проф. Пенче, наесен пак ще има за замезване, още сте ни нужни!

23

Анонимен

преди 2 години

Къде е Зеленския? Къде е Олена? Къде е непобедимата укринска армия? Влезе ли в Москва? Тревожа се.