11

ф3

преди 2 години

Ердоганчо пътник! Турците няма да ти простят за простотиите, трябва да избереш Европа или Азия

10

Ss

преди 2 години

След Римската империя до идването на Османската империя цяла Европа е била въшлясала, за това и тръгнала и чумата от мизерия. Добре, че са дошли турците и са ви научили на хигиена.

9

EL TURQO

преди 2 години

Ако сме живи и здрави до края на годината ще видим разпада на УЖ развитите западни държави. Богатството на западните държави е изградено върху кръв и сълзи, не че са много работливи. На чужд гръб толкова. 40 години просперитет стигат.

8

EL TURQO

преди 2 години

Като се спусне на ново желязната завеса, вие Турция ще я търсите под дърво и камък. Ако си мислите, че войната ще приключи скоро или руснаците няма да дойдат за вас жестоко се лъжете. Не забравяйте, че Вашингтон и Брюксел са далече.

7

ММ

преди 2 години

Тези неща не стават само с апартаменти и плащане на данъци като не знаеш какво е държава и държавни интереси. Но тези неща няма как да ти ги обясня щом не си ги разбрал за 50-60 години живот.

6

EL TURQO

преди 2 години

А поне знаеш ли защо икономиката на Холандия е така УЖ развита? Има една българска поговорка- " с чужда пита помен не се прави". Това правят УЖ развитите западни икономики, но малко им остава.

5

ММ

преди 2 години

Българските изселници ги мразят и българите и турците, защото тези хора са върти опашки. И в България са си родоотстъпници, и в Турция са си родоотстъпници. Сега хвалят Европа, но като се влоши икономическото положение там и по тях ще плюят.

4

EL TURQO

преди 2 години

Причината за икономическите проблеми в Турция е, че е ДЪРЖАВА, която не кляка пред другите. Следи своите интереси, но нещата ще се оправят. Това няма как да го разберат българите и бг изселниците, защото едните не знаят какво е държава, а другите са си родоотстъпници.

3

Авангард

преди 2 години

Турският всичколог нанесе огромни щети на икономика поради религиозните си предразсъдаци относно лихвите. Атавизми и предразсъдаци.....

2

Ss

преди 2 години

В България да не би да е утопия. И в България е същата работа. Инфлацията е 50% за сега, а до края на годината не се знае още колко ще е.

1

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860. Успокой се човече. *** малко до Турция, на пазар, на море, хапни малко баклавичка. Ще видиш, че не са толкова лоши хора. Верно и там ще си същия шушлек като в бг, но може и да се поуспокоиш, че няма нищо лошо от другата страна на границата.