83

Анонимен

преди 2 години

До 91: Така е като условието беше да не влизат в НАТО и никога да нямат ядрено оръжие.Украйна го наруши.В Чернобил си е правила ядрено оръжие,което вече е унищожено.За НАТО всички знаят,че не трябваше.Зеленски ги вкара във война,а сега обвинявате Путин.

82

До 92

преди 2 години

Не му говори на "вие" на тоя ми зерник, не го заслужава !

81

Анонимен

преди 2 години

Ако добавим и другата мода на 90 години за (Рапърите и Грънчовете) към Скинарите които заедно са расли и си бяха дружки доста поразии правеха

80

Анонимен

преди 2 години

39 вече.***!Давай до 1000000,болен!

79

Анонимен

преди 2 години

Тоя смешникампак сам си е нацвъкал 34 плюса

78

Анонимен

преди 2 години

Няма от къде по-евтино да плащаме.Не си добре.

77

Анонимен

преди 2 години

До 92Плащаме им тръбата която струва 3 милиарда за наша сметка, Булгаргаз винаги е бил на загуба, но съществува незнайно защо, нещо друго има ли русофилче :))) Забравих АЕЦ Белене, дето повечето блокове не работят и 50% от електричеството ни идва от въглища :))))) Ако кажеш,че олиото ни идва от Раша, отиди и се застреляй човече, то просто с такива като теб е трудно изобщо да говориш :))))

76

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

75

пфф

преди 2 години

Сега го гледах по новините заедно с Лукашенко ли беше, как се кикотят на някаква среща, а в същото време умират ХОРА, БРАТЯ, РУСКОГОВОРЯЩИ... Нямам какво повече да кажа.

74

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политикаИ малко история "умнико"След разпадането на СССР, Украйна е третата ядрена сила в света! (прочети малко) Подписва договор, в който Русия гарантира суверитетът и цялостта й /както и други държави/ Е, вече руските подписи не струват и хартията на която са поставени...

73

Анонимен

преди 2 години

През 90 години имаше в България доста млади момчета и момичета (Скинари) Нещо като мода беше,които за кратко време се увеличиха но за няколко години се кротнаха.Сега си представете че в Украйна от над 10 години има и са стотици хиляди които държавата ги подкрепя и от Запада идват парички.

72

Анонимен

преди 2 години

Г-н Путин, Вие лично причинихте тази трагедия! Вие я започнахте....не го ли осъзнавате??!

71

Анонимен

преди 2 години

После следват ядрени бомби

70

Какво следва

преди 2 години

Стартира поредният фейк на русофобската пропаганда употреба на химическо оръжие от руската армия в Мариупол. Имало хора с главоболие и загуба на ориентация (най-вероятно от препиване). Очаквайте два-три дни тумба-лумба по всички медии, ще се изкажат и Макрон, и дядо Байдън и наши пишман-анализатори и политици. И всички ще са много възмутени. За обстрела с ракети .У на ж.п. гарата в Крематорск вече не се говори, разбра се че дело на украинците и стана забранена тема. На дневен ред е новият фейк.

69

Нео

преди 2 години

Този психар се чуди каква глупост да каже. Истината е, че е касапин и ненавижда украинците е техният стремеж да имат собствена държава.

68

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 90: Защо ти трябва да знаеш какво значи "Z". Свастиките на азовците не са ли ти достатъчни?

67

Анонимен

преди 2 години

След някоя друга година в учебниците по психоанализа и психиатрия с тази снимка ще започва главата "дефиниция на шизофренията"!

66

До 78

преди 2 години

Леле, брато, образовай се малко и пак пиши!Свят ше ти се завие само ако можеш да проумееш колко много зависими сме от Русия. Ама явно не ти е възможно, щом пишеш такива глуу по сти

65

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

64

Анонимен

преди 2 години

Zа Победу!