12

taschunka witko

преди 2 години

Този Асенчо да мисли за актуализацияна бюджета от юни.Май не може да изкара повече.

11

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с кирчовия виртуален завод за албански колички

10

Анонимен

преди 2 години

А ние ще купуваме батерии и вятърни мелници .Оставка радеви некадърници

9

Ха

преди 2 години

България да взема пример от Румъния да не се прави на ударена

8

Българин

преди 2 години

И ние имаме пакет от около 15 милиарда за една година ама лева и е за ПП, РР, Иво Фотоволтаикиев, но индустрията е в сигурните ръце на Корнелия доказал се кадър в това отношение. Правим и реформа със супер кадър в това отношение страхотен адвокат с богата практика правил съдебната реформа и през 2015г., ама сега ще е версия 2.0 Най-щастлив е народа, защото Бойко не е на власт. Магистрали и пътища както знаем не се ядат, затова и не се строят.

7

Анонимен

преди 2 години

като се вдигне битовият ток,няма да има никакво спасение за правителството

6

?!?!?!

преди 2 години

И тук ще има подкрепа за гражданите и предприятията ... Само, че из_от_заде ще дойде подкрепата!!!

5

Аз

преди 2 години

А в България пп замръзват минималната заплата на 710 лв до 2025, също , като герб на 650. Все юнаци от американци по- големи американци. С колко милиона ще намалем? Май е време да ги сменяме и тези театрали.

4

Анонимен

преди 2 години

И понеже управляващата мафия в България, незнайно защо наричана правителство, парламент, полиция, военни и администрация, ни е обявила война (на нас, българите) вече повече от 32 години, аз лично и отговарям със същото, доколкото мога. Правете и вие така! Щом държавата се гаври с нас, да се гаврим и ние с нея!

3

Анонимен

преди 2 години

Тук отново ще получим традиционната подкрепа от три пръста с преобладаващ среден. Разбира се, става дума за 98те % обикновени граждани. Два процента ще окрадат фондовете и ще забогатеят неимоверно. Ама нищо, ние сме свикнали...

2

В Румхния

преди 2 години

Служителят заплаща общо 45% от брутната си заплата като осигуровки, докато вноските за сметка на работодателя са в размер на 2.25% от брутното възнаграждение. Вноските за сметка на служителя включват 10% данък върху дохода, 10% здравни осигуровки и 25% пенсионно осигуряване.

1

Анонимен

преди 2 години

В Румъния се краде много по-малко отколкото в България..........там съдебната система работи (за разлика от некадърните съдии и прокурори в България)............затова заплатите им са 2 пъти по-високи, отколкото в България...............елементарно е за разбиране!!