7

Анонимен

преди 2 години

Холивуд е пълен със *** левичари, които би трябвало да работят в Мосфилм. Но и те като нашите путинофили предпочитат да живеят в Америка.

6

Анонимен

преди 2 години

Преломът и Сноудън настъпва,когато вижда,как американски оператори на воена ракетна техника убиват невръстно дете с ракета за забавление.Тогава той съзнава,че служи на хора,който са сатанисти и не ценят живота на другите за да си доставят сатанисти удоволствия.Тогава решава да разкрие и човеконенавистната политика на САЩ.Свидетели сме и сега когато се води братоубийствена война в Украйна с тяхна подкрепа за нацистите там.Всички го виждаме но се страхуваме да го признаем.Един ден ще излезе истина

5

Сноудън е герой!

преди 2 години

До ПОЛКОВНИК: Кого е предал Сноудън? Американското правителство е предал. Но не и американския народ! Точно обратното, Сноудън действаше именно в интерес на американския народ, защото разобличи престъпления срещу народа. Затова беше преследван и му се наложи да бяга. Според тебе, трябваше да стане мъченик и да изгние в затвора? Ето Асанж стана такъв мъченик. И какво? Просто ще умре в затвора.

4

фючър будише

преди 2 години

Този филм показва желанието на властимащите за пълен контрол на беомасата. На Запад личните карти са с чипове и ти вземат отпечатаци на всички пръсти на ръцете. Скоро и в Бг. След време ще ни убедят че чипа е щастие да е подкожен. Това е бъдещето ни с Америка, а с Русия ще е по танк на човек. Остава да отида на църква.

3

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Колкото и да неги ненавиждам Американците и желая техния дискомфорт предателството е най-големия грях , по лошо от всичко на този свят. Сноудън е един предател и единственото което заслужава е бавна и мъчителна смърт !

2

Анонимен

преди 2 години

Да излизат сега казионните критици да зариват следите на 3вяра...

1

Анонимен

преди 2 години

Филма е много добър, струва си. Но пак си личи че е гледано да не е цялата действителност, че да не изтрещи тотално мозъка на току що проглеждащия. Но е добър филм.