63

Роко

преди 2 години

На *** ти у...фурната!

62

Хюго Бос

преди 2 години

Който крещи Слава Украйна да си ги прибере вкъщи. Голямо обгрижване, голямо чудо. Паркират си джиповете, където им падне, моловете пълни с тях и после ние сме били злобни.

61

Анонимен

преди 2 години

Това нашето правителство има ли идея какъв е пределния брой чужденци, които страната ни може да приеме?

60

Анонимен

преди 2 години

Какво нещо е живота... До преди няколко месеца им казвахме трафиканти и имахме бежански центрове... Сега туристи дет им плащаме масрафа. Па да се пишеме и ние укри.. Чудна лицемерна държава разбирай политици.

59

анонимен келеш

преди 2 години

Абе важното е,че лятото няма да има руснаци по Черноморието:):):)

58

Анонимен

преди 2 години

Очаквам с интерес следващите 2 месеца, когато започне сезона,какво ще се случи с настанените в хотели по морето "бежанци".Имаше идеии да ги преместят в зимните курорти,но това ми се вижда невъзможно.Високо в планината,няма квалифицирана лекарска помощ,няма магазини, само поляни, нали повечето са с малки деца,не мисля че тези хора ще са Ок с такова преместване.Освен ако не са,примерно,в Банско, Велинград :) Предстои интересно лято за всички...От сега се вижда,че злоупотребяват с гостоприемството.

57

дам

преди 2 години

До АнонименСоциал 900 евро+квартира и 230 евро за дете детски. Средна заплата 2500 евро бруто.

56

Анонимен

преди 2 години

А българските моряци - в кой хотел са в Мариупол?

55

дам

преди 2 години

До макТо кой и колко ще бръкне там в кацичката е друг въпрос.То си има рамка.А и те хотелиерите не са отворили вратите си от съчувствие и на собствена издръжка да е.Значи е договорено.Предвид ,че това е втора масова беженска криза .Дайте вие реяение.Те и в лагерите имат бюджет.Само как да смесят християнски жени и деца.С мъже и момчета мюсюлмани и то крайни които идват със своите порядки?Нямам нищо против религиите но това не може да не се взема предвид.

54

Анонимен

преди 2 години

До дам-кащият 65. Колко е социалката в Германия и колко е средната заплата там бре отворко?Не е лошо като пишеш това да не е с отходните си органи!

53

дам

преди 2 години

До До дам-60да речем Германия,Франция,Дания и не само на бежанец ,а и на чужденци.Затова и много нашенци са на социала.Всички европейски държави дават помощи в зависимост от стандарта им .

52

мак

преди 2 години

До дам. Спорно е, дали парите ще бъдат възстановени. Ако пък да - кога ще настъпи събитието и дали сумите ще съответстват на разходите направени заради гостите. То хубаво да си оптимист, ама е добре да си реалист, а не наивник.

51

До дам-60

преди 2 години

Лицемерче в коя държава по света се дава помощ на бежанец колкото е средната заплата за същата?Ха помисли по въпроса и тогава се изказвай!

50

бачкатор

преди 2 години

Ократа се познава отдалече,тя за пари и аванта на всичко е готова на тоя свят!

49

дам

преди 2 години

До ПерниканецЗащото за твоите деца трябва да помислиш ти .Сметни колко внасяш в Държавата и колко може да получиш.И за българските деца държавата дава 18 год ,а не един месец.Отделно ,че тези пари ще бъдат въстановени от евро фондове за беженците от войната.То хубаво да говорим ама е добре преди това да помислим.

48

Бай Чеп

преди 2 години

Или по нашески казано: "Подай му пръст и ще ти захапе ръката".

47

Анонимен

преди 2 години

На наше родни детенце,държавата дава 40 лева месечно,на украинчето 40 лева дневно,аман от жалки лицемери!

46

Анонимен

преди 2 години

Е какво толкова! Г-жа Зеленска каза да ги третират като хората в съответната държава и те това правят. Изпълняват заповедта на президеншата.

45

Анонимен

преди 2 години

Е как украинци бре? Те украинците са най-честните и почтени хора на планетата, никога не лъжат. Аа, объркали сте се. Не са украинци, руснаци са. Правят се на украинци. Украинец не лъже, не краде, не фалшифицира, не наглее. Не не, не мога да повярвам на тази новина. Абсурд! Как не ви е срам така да обиждате украинците. Веднага да се съзират 10 НПОта и ЕС да направи изявление срещу ужасните бг медии, които лъжат най-нагло. Днес бг, русофили гадни, не ви е срам да лъжете така!

44

ьяаья

преди 2 години

Тепърва ще ви подвеждат укрите , а ако нямате акъл ..... може и друго