494

Спас от Тексас

преди 2 години

Жужето ного кахърно ми се види

493

Анонимен

преди 2 години

БЛАГОРОДНО ИЗБИВАТ ДЕЦА- ТОВА ДОРИ ХИТЛЕР НЕ ГО Е КАЗВАЛ- УБИЙЦИ

492

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

491

Luci-Luci

преди 2 години

Къде си била ти, скъпа, последните 8 години, когато укрите убивали цивилни хора в Донбас? Разрушавали градове и села, насилвали, ограбвали населението? Изкарвали от къщите им хладилници с продуктите, пералните с прането. Спала зимен сън? Убити 15 хиляди цивилни. В Донецк в гробището има алея та 159 загинали деца. Украйна изпратила ли поне един път хуманитарната помощ? Не. Спряла пенсиите на хората, които цял живот се трудили за тази държава. Така че сега е дошло времето да си получат заслуженот

490

Анонимен

преди 2 години

руските фашисти трябва незабавно да напуснат свободна Украйна! Ако не го сторят ще намерят своята смърт там!

489

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си какво щеше да бъде, ако целите на "спецоперацията" не бяха благородни?

488

Lora

преди 2 години

Как се убиват деца благородно? Благородно ли е да рушиш болници и училища?

487

ЬЬЬ

преди 2 години

Само един фашистки диктатор като пууутин може да представя разрушенията,убийствата на жени,старци и деца и прогонването на милиони украинци в чужбина като "благородна" операция.Зверското лице на диктатора, а и на огромна част от руското общество,която го подкрепя са напълно съвместими с войната в Украйна,но идва ден,когато всичко се заплаща и те напълно и заслужено ще платят тази висока цена.

486

Знаещ

преди 2 години

Той и Хитлер е започнал така , с благородни цели . Първо е завзел малки територии от съседни държави и после му харесало да завладява Европа. Също като Вовата е имал харизма и пълна подкрепа в началото , но краят му е печално известен . Така ще свърши и настоящия диктатор .

485

Ама така ,де

преди 2 години

Разбира се , няма нищо по-благородно от това да убиваш невинни жени и деца, да изнасилваш бебета и унищожаваш цели градове . Право е джуджето с големите комплекси .Остава ние да се замислим ,дали тази благородна мисия няма да ни споходи , защото имаме голяма руска диаспора, официалният език не е руски и сме от вражеските страни за Русия. За тези които поддържат Путин -пожелавам им любимия вожд да отвлече и заточи в Сибир близките им, да изнасили жените и майките им и да разруши домовете им.

484

Анонимен

преди 2 години

УБИЕЦ

483

Незнайко

преди 2 години

Шизофренията е изписана на лицето му.

482

Това са Анахронизми

преди 2 години

От миналия век!......За какъв "фашизъм", за какви "Бандеровци" иде реч!Това е само РИТОРИКА за замазване на истинските цели на тази ВОЙНА - възстановяване на бившия СССР и е предназначена за слепите послушковци на режима на Путин и на облъчените от руска пропаганда у нас и в чужбина!Мислещите хора по света и у нас ОСЪЖДАТ всяка една война като средство за решаване на конфликти!

481

народе-е-е

преди 2 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ - СТОТИЦИ "БЪЛГАРИ" ПИШАТ , НО ЗАЩО - ТЕ НЕ ЗНАЯТ!ТЕЗИ ДУМИ НА ПУТИН СЕ МЪДРЯТ ОТ СУПЕР ПСИХОРЛОЗИ ОТ НАЧАЛОТА НА ВОЙНАТА - И ПРЕДИЗВИКАХА ЕФЕКТ ! ЗА ЖАЛОСТ НА УБИТИТЕ ХИЛЯДИ ЧОВЕЦИ...

480

полковник Колев

преди 2 години

Путин,не дрънкай глупости а прочисти Украйна, това гнездо на оси....И вземи пример от бащата на народите!

479

ОСВОБОДИТЕЛИ

преди 2 години

ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ

478

1357

преди 2 години

В това твърдение няма никакво съмнение. Унищожаването на фашизма е благородно дело. За съжаление трябва да се премине през военна операция.

477

опааа

преди 2 години

До задължителофашяги долни ако не ги изтреби сега ще има нва фашистка диктатура .ама нали в проста даржавица е пълно с *** човечета ..и драскат тъпотии.

476

Ироничен...

преди 2 години

Да разрушаваш милионни градове и да убиваш....Ето на това му се казва ,,спец. операция по Путински". Цинизъм. Хайде сега др. Нинова , Радев,Янев и др. спецове в БГ-то да последват своя ИДОЛ.

475

задължитело

преди 2 години

Благорадния убиец е за съд в световния трибунал и лечение на всички русофили с ампутирани мозъци.