34

нормален

преди 2 години

Пикаещите *** се появиха!!! !

33

Анонимен

преди 2 години

До аоаооа "не ни трябва хартиена бюлетина" --- напротив, точно в момента ни трябва! Така изборите няма да може да се манипулират само от едната страна и ще може да се постигне някакъв баланс между двете групи защитаващи чуждите интереси! Точно този баланс в момента ще е най-добър за България - да не може да се заиграе сериозно нито с Русия, нито със САЩ!

32

аааа не

преди 2 години

Никакво връщане към хартиената бюлетина, защото Бойче така ще "спечели" пак изборите.

31

до БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

ЯЖ СИ ТЕХНОЛОГИИТ И МАШИНИТЕ НА МАДУРО , РАБОТИ И ЧАКАЙ БЛАГОДЕНСТВИЕ!!! !

30

Анонимен

преди 2 години

До БЕЗПРИСТРАСТЕН "Другите д-ви гледат напред,въвеждат нови технологии, вперили поглед в бъдещето" ---- хахаха, в някои щати в САЩ може да гласува по пощата.. при това многократно и от всеки! Тука и с бюлетините сме светлинни години напред!

29

Анонимен

преди 2 години

До БЕЗПРИСТРАСТЕНМи, то Конституцията е основният закона на страната, бе човек. Научете се първо да спазвате законите и след това си философствайте на Орлов мост.

28

Анонимен

преди 2 години

До Любо питен "Мен ме интересува фигуранта какво мисли по предложението." --- фигурантът очаква обаждане от козяк за да му кажат какво мисли.

27

нормален

преди 2 години

Къ привъжениците на машинният вот; то да беше друго, да го набиеш, ама то акъл!

26

Любо питен

преди 2 години

Мен ме интересува фигуранта какво мисли по предложението.

25

Любезния лос

преди 2 години

Нали с хартиените бюлетини се фалшифицираха избори?

24

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

Другите д-ви гледат напред,въвеждат нови технологии, вперили поглед в бъдещето,а ние продължаваме да се въртим с гласуването и конституцията.От какъв зор БСП внася такова предложение?Д-вата е оставена от ГЕРБ в тотална мизерия,пълна с "калинки",има толкова много предизвикателства и работа,която трябва да се свърши колкото може по-бързо.Не мога да разбера БСП и ИТН-нали и вие искате да живеем в наистина демократична,а не мафиотска д-ва,да има благодевнствие за всеки,който се труди.Работете.

23

аоаооа

преди 2 години

не ни трябва хартиена бюлетина

22

Въпрос?

преди 2 години

И въпреки решението на Конституционйия съд за броенето *** отрязъците на последните избори това и досега не е направено.От кого се бои Радев и неговата шайка от Харвард?

21

Анонимен

преди 2 години

В току-що прпведените избори във Франция гласуването беше на хартия. Питам те французите по-глупави ли са от българите или е обратното?

20

Анонимен

преди 2 години

***, тези машини са забранени със закон в голяма част от Европа именно защото са непрозрачни и не гарантират честен вот. Но нали някак трябваше да инсталират просто Киро и Асен.

19

Анонимен

преди 2 години

Още не са осъзнали че при нови избори са трупове всичките с изключение на БСП,щот само те беха спирачката да се праща оръжие на фашиягите..

18

въпрос???

преди 2 години

Някой разбра ли какво стана с контролното броене на разписките? От ЦИК пълно мълчание защото трябваше да касират изборите!

17

Българин

преди 2 години

Кое по-лесно се фалшифицира, хартиена бюлетина или флашка? И защо ГЕРБ да фалшифицират хартиените бюлетини, като в комисиите болшинство са на управляващите! Сега. наред е да обявят и Корнелия за ..."гербаджийка"! Хрантулниците на превратаджията Радев съвсем изперкаха!

16

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света се гласува с хартиени бюлетини, даже и по пощата и машините ги изхвърлиха, само в България се гласува с машини за да ги манипулират.

15

Анонимен

преди 2 години

При хартиеното гласуване ГЕРБ фалшифицираха изборите и купуваха вот от маалите. Защо БСП иска да върне това и ГЕРБ да спечелят изборите?!