10

Анонимен

преди 2 години

Не е до парите. Градския транспорт е много неудобен по принцип. Човек веднъж качил се на личен автомобил не би се върнал на градски транспорт при никакви условия. Предпочитам да стоя в трафика и в комфорта на личния автомобил отколкото да се блъскам като със стадо овце във някой вмирисан автобус или метро.

9

Анонимен

преди 2 години

Тязи Ваня става все по-малоумнаа. Що за базов човек трябва да си, за да си мислиш, че има нещо безплатно на този свят!? Въпросът е кой ще плаща за безплатния транспорт? За да може еди кой си да се вози без пари, държавата ще използва парите на останалите данъкоплатци, повечето от които вероятно не ползват градски транспорт. Даже по бай тошово време това не е било възможно. Тази овца просто е много тежък популист.

8

НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД

преди 2 години

За да е безплатен транспорта , някой ще го плати от по високи данъци, такси, ДДС и други такива . Обаче народа или е *** , или е много *** и се радва на тъпотиите.

7

Анонимен

преди 2 години

Сега градският транспорт в София е пред фалит, та какво остава да е безплатен. Тази чува ли се какви ги дрънка.

6

Анонимен

преди 2 години

Тази комунистка докога ще заема високоплатени държавни постове?

5

Анонимен

преди 2 години

Фънде, ако спрете да крадете, бате, ще има пари за всичко... Ако ни уредите и читаво придвижване с градския, ще го ползват повече хора. То не става само с метро. Разстояние, което по принцип пеша е 15 мин, с трамвай идва над 20 мин. Ватманите още ръчно с една щанга сменят стрелките в 21. век. Няма зелени вълни на светофарите. Всякакви *** карат по релсите. Спирките ги променихте и сега са на най-неудобни места, липсват междутранспортни връзки. Няма откъде да си купиш билет.

4

ахах

преди 2 години

Ако ги слушаме тия от кт подкрепа, трябва да пада всякакво ддс, да има прогресивен данък и 1 милион души да дават 60-70% от доходите си да изхранват мързели и зомбита. Не благодаря.

3

хубаво ама

преди 2 години

клошарите и бездомниците като влязат да спят у метростанциите...

2

Анонимен

преди 2 години

Безплатно само за афгани, роми и украинци. Така е политкоректно - за бабите 2 лв билет - те и без това нямат коли.

1

София

преди 2 години

Значи за украйнците може да е безплатен, за един специален под-вид също може, обаче за коректните данъкоплатци и трудещи се не може? Страхотна логика, страхотна. И после ще ме баламосвате с разни еко простотии за да сляза от автомобила си, при наличието на всички удобства и спестено време? Не мисля.