66

анонимен

преди 2 години

104,пий си хапчетата. Даже няма нужда от НАТО пряко да се намесва. Само тактическо оръжие да дадем за отбрана и руските тактически средства за свършени. Досега Русия загуби 20% от военната си мощ,без ядрения арсенал и половината от 340 000 бойна армия е вече извън строя. Трябва да мобилизират запаса. Но и това няма да ги спаси. Много мъже не искат на фронта. Само за 45 дни към 500 000 лекари,учени,технически специалисти напуснаха завинаги Русия. Япония и Китай ще прилапат Азиатска Русия .

65

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиТе и руснаците казват, че възможният ъгъл за обстрел е минимум 90 градуса, но наш Боби гледа други бобивци в youtubе и с линийка в ръка определи до метър откъде е изтреляна ракетата.

64

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунист Аз спък казвам,че няма да се наложи да ни защитават НАТО защото няма да го има.Вие съвсем сте вживели като евроатлантици мислете първо.Русия толкова години се е подсигурила ,че изненадващите и удари ще парализират цяла европа едновремнно с Вашингтон който вече ще е "Пролива на Сталин".Няма да остане кой да противодейства.Това което е в Украйна няма да има нищо общо с ядрената атака.

63

Анонимен

преди 2 години

И двете страни са спрели преговорите и се готвят за решителна епична битка. Скоро ще видиме дали генерал Дворников е на нивото на Жуков.

62

До Боби

преди 2 години

Абре боби ама ти не ме четеш! Та пак да кажа ти да не си от американското разузнаване!? Инак признавам "добър" си! Само не разбрах как свърза законите на физиката с точка У! Ама ти като си знаеш! Отделно пак да попитам ти в тия клипове да не би да видя серииния номер на ракатета и после да го свери с наличностите в украйнската армия и после да направи извода, че украинците са я изстреляли таз ракета!? За другите глупости дето си написал пак да кажа вземи се прочти! Че много противоречия имаш!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Ако имам предимство с ракети, артилерия и самолети, последното нещо ще е да се хвърля в грандиозни стълкновения на земята. Това е за накрая. Първо обаче ще поунищожа нацистката *** "от горе". После, ако са останали и не са се предали, ще мина през тях. Ду *** да им е яко на украинците. Чуйте ги след седмица.

60

Сата НАТО

преди 2 години

Много добре ми е известно защо плановете са в запечатани пликове. Работата е там, че докато няма започнати военни действия, всяко нападение е агресия. Така че оправданията на руснаците са нищожни. Затова и целият свят я наказва. А пък да не говорим, че сегашните бомбардировки над циволни цели и за простотиите на окупираните територии, въобще изваждат Просията от всякакви цивилизационни скоби.

59

До Боби

преди 2 години

Добре де Боби, вземи се прочети малко! Наистина сигурно ти плащат , ама малко от малко се чети като пишеш! :) Пак да те попитам ти да не си от американското разузнаване, че толкоз много знаеш за руските удари и ракети и как точно се видяла каква е ракетата на видео в youtube даже! Пак да кажа явно ти се плаща да пишеш подобни небивалици и искрени лъжи, но вземи се прочети като го напишеш! М/у другото на това видео дето си го гледал не пише ли серийния номер на ракетата и кой я е изстрелял????

58

Анонимен

преди 2 години

От Щатите идват разнопосочни сигнали, което означава, че руснаците са на прав път

57

До 80,81 боби

преди 2 години

Ех Боби Боби. Разбираш ги ти нещатаааа. Помниш ли преди около месец беше пак така компетентен и относно 65км конвой пред Киев и във великолепието на руската военна техника. Е Боби, месец по късно голямата част от конвоя се изпари, Кадиров ците са изчезващ вид, а останалите се разхвърчаха овратно кам Беларус, Европа е по единна от преди, а повече НАТО на границата си Путин е нямал никога, а става и повече.Ех Вова Вова, едно мислихте, а то др става. Кофти

56

Слава

преди 2 години

На Русия! Щатите и англия да гoлa пaт нeмит!

55

Анонимен

преди 2 години

Четем в статията, че руснаците се групират, запасяват, окопават, движат разнни ешелони и техники. От другата страна, украинците се учат да използват безпилотник-граната и разни подобни, щели да се учат и на нова техника. Как ви звучи? Значи, едните се групират, другите ще учат. Не чухме нищо за огромния украински желез юмрук. Няма и да чуем. Нямат гориво. Чакаме тия дни да думнат 6-те жп моста на Днепър. Седмица след това ще започне операцията за Донбас. Тогава и ще свърши.

54

Анонимен

преди 2 години

*****През уикенда министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин разговаря с малък брой украински военнослужещи, които са били в САЩ за военно обучение, когато е започнала руската инвазия******ФАЩ и ЕС хем ги обучават хем ги въоръжават срещу Русия..

53

Антикомунист

преди 2 години

русия вече загуби всичко.

52

Анонимен

преди 2 години

Дори да са искали да нападат Донбас 1. Не са го нападнали. 2. На 24 февруари руснаците откъде са го знаели това? След като плановете са ги намерили в запечатан плик три дни след това?

51

До чичо

преди 2 години

До 79 чичо. Ще ви се на вас чичовците и в уйчовците ама няма да стане. Това все едно от чичо да станеш пак бате. Никога Русия няма нита да превземе Украйна, нито пък да излезе по какъвто и да е начин победител от тази война. Както и да приключи Русия повече уби от колкото Би могла да спечели.

50

Антикомунист

преди 2 години

НАТО е декларирала, че единствената страна членка, която няма да бъде защитена срещу нападение от русия е България, поради големия процент русофили...

49

Антикомунист

преди 2 години

путин е казал, че като завърши специалната военна операция в Украйна ще дойде да изнасили България...

48

Чичо

преди 2 години

Тази война няма да приключи скоро. Освен ако на укрите не им дойде акъла и не се предадат. То така или иначе, войната ще приключи когато територията стане част от Русия. Но поне да е с по-малко жертви.

47

Анонимен

преди 2 години

До Боби "На 3 ден от войната хванаха щаб с все запечатаните заповеди на ВСУ - на 3март щяха да атакуват ЛНР и ДНР..." Умирам от смях като чета басните, които русофилите пробутват за реалност. За тия фантазьори просто няма нещо, което да не могат да си представят, че могат да пробутат. Павлов е описал подробно това психично състояние (или по-точно болест), а Павлов е едновременно Нобелов лауреат И руснак, та знае ТОЧНО за какво става дума.