33

Нищо чудно

преди 2 години

Видяха какво направи ЕС със страните от източна Европа и се ополашиха. Плюс сърбите винаги са държали на своя държавен суверенитет, докато централно европейците винаги са били част от големи империи и практически никога не са били независими. Сърбите се освобождават сами от османската империя, водят данни войните си...и са свободолюбив народ.

32

FenIX

преди 2 години

Да кандидатстват за влизане в Руската федерация тогава. И без това са проводник на руските интереси на Балканите открай време.

31

Хикса

преди 2 години

Журналята като по отворени нека поискат списък за колко еврофирми са отворили фабрики и заводи в Сърбия и РСМ,и колко у нас да речем за период от влизането ни в ЕС.ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ РЕАЛНО ДА СЕ ВИДИ КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛ ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ.

30

баба мара

преди 2 години

нито ви трябва ес нито нато дръжте се с китаи и другите големи пазете се отпровокации които ще ви спретнат сащ от ам база в косово там е слабата точкаот там може да се запалят балканите

29

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябват в ЕС. Влязат ли в ЕС Сърбите ЕС ще се разпадне! Те са троянски кон на Русия и нямат собствена политика! На сърбин, ц_га_нин, турчин и руснак вяра никога не можеш да имаш! В момента в който си затвориш едното око ще ти бърка из джобовете да те краде, а ако му обърнеш гръб ще забие нож! 90те Русия нали взе ядредните оръжия на Украйна щото щяха да ги пазят от западните врагове! Е добре ги опазиха!

28

Анонимен

преди 2 години

Докато макетата и сърбетата влязат в ЕС, то е под въпрос дали въобще ще има ЕС. Нещата отиват към разпад на ЕС, така че да видим. Иначе Макетата и сърбетата в сегашния им насипен вид, нямат място не само в ЕС, но и в никой съюз. Прекалено са шовинисти и изостанали в миналото.

27

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Еее, сръбската работа бетер турска работа!

26

Анонимен

преди 2 години

Те немат шанс за ЕС, какво не са обедени ? :)))

25

до Асан

преди 2 години

Асане, ти може да не се убеден, но не говори от името на българите.

24

Асан

преди 2 години

И българите не са убедени Само Тиквата си напълни гушата :)))

23

Народеее!!!!

преди 2 години

И НЕ ИМ ТРЯБВА! ОТ БЕДНИ ПО БЕДНИ ЩЕ СТАНЕТЕ !

22

Анонимен

преди 2 години

Това все едно да ти каже шефа, че те уволнява, а ти да му отвърнеш абе не аз напускам.

21

Victoria

преди 2 години

Търся любовник за 1-2 нощи, моят телефонен номер и снимки в профила в сайта - kuza.me/victoria

20

Анонимен

преди 2 години

Няма равноправие в тоя Европейски съюз има втора че и трета ръка държави само Унгария не дава да, я тъпчат

19

Паню Баирски

преди 2 години

И да са убедени, и да не са убедени, никой няма да ги приеме в ЕС още поне 30 години, защото са фурнаджийски лопати и за нищо не стават.

18

Анонимен

преди 2 години

Ние сме им пример за развитие след влизане в ЕС. Едни пътища не можахме да направим даже за толкова години. Единственната далавера е че пътуваме свободно почти в цял свят или с минимални пречки. Другото умряла работа

17

Анонимен

преди 2 години

До Ми Ама ние сме си във феодализма, кой век е било това *- 18-ти?

16

Анонимен

преди 2 години

Как да, влязат има ли равноправие само дискриминация да не са германците с два чифта че ние да получаваме 10 пъти по малко от тях заплата дори и да идат българите там пак са роби и вземат пи малко от германските си уж колеги

15

Радо

преди 2 години

До мдаизмислен си ти като са те правили празнейки се в *** одзад

14

Радо

преди 2 години

Ми да не влизат. Националистити на всяка една държава водят до нейното разпокъсване в последствие. Националистите са вредни!