208

Анонимен

преди 2 години

До Ssss В русия формално също има избори. А и всяка диктатура рано или късно свършва и тогава страната изпада в безтегловност.

207

Ssss

преди 2 години

До АнонименЗа съжаление се оказа ,че и тази система си има сериозен недостатък. Краткия мандат кара управляващите да мислят само как да ги преизберат и да натрупат богатство за това време. Липсва визия за следващите 15-25 г., а държава не се управлява на парче за 1-2 г. и след нас - потоп!. В този смисъл диктатурите са в по-изгодна позиция.

206

Глух Пор

преди 2 години

"след като Русия беше принудена да се откаже от опита си да превземе Киев, смята изданието."-- Умните Гардиън и до сега не разбраха че Путин не е и искал да превзема Киев. С танковата колона кято се движеше бавно и спря, просто искаха да привлекат украинската армия насевер, за да да превземат моретата на юг, без да се пънат много. И успяха! Плащат ли поне добре, да преписвате глупостите на комунистическия Гардиън или просто ви идва отвътре?

205

ББ

преди 2 години

ок...путин превзел Украйна...няма да се случи разбира се,уважение и почит къв Народа на Украйна,та питам...какво печели от превземането на Украйна?нова 100 г. партизанска с 45 мил. Народ на Украйна...ще атакуат и домовете на руснаците дори,Света ни ще продължи да ги подкрепя,заради Справедливата им кауза,погледнете ги...те дори не са озлобени украйнците...те са тъжни,толкова нелепа и несправедлива са способни само русиянците,путин уби русия...в Украйна,Украйна...Киевска Рус създаде русия ..

204

Берия

преди 2 години

Ми като е разочарован от лидерите на военните и разузнаването, да ги избие заедно със семействата им. Великият Сталин така щеше да направи.

203

Тирбушона

преди 2 години

Русия ще се разпадне на още две, триРепублики ! И пак ще се бият помежду си !

202

Nie kat Prostak

преди 2 години

Ного Запада се нафърли на Россия, ***, до ***, лъжат, мажат,като за световно! ЕС начело с HATO-fasho е главно отговорно за тази овенна операция! На западняшките политици не им пука за укровна, ще я жертват и го правят, доста добре=Изводь: Западняци предизвикали тази Война, ще лапате х-у-я на Северната полярна звезда

201

отец Нафърфорий

преди 2 години

Путин е дал на генерал Беседа 5 милиарда долара да раздаде на украинците за цветя и като влязат руските войски да ги посрещнат подобаващо. Но .... изглежда Беседа е откраднал тези пари и така .

200

Анонимен

преди 2 години

Санкциите срещу Русия трябва спешно, да се засегнат. Нефт, банки, олигарси и семействата ми...

199

Анонимен

преди 2 години

Единственият спасителен път за Русия е диктатура подобна на тази в Южна Корея от 50 -80-те г. на миналия век.

198

анонимен

преди 2 години

Украйна ще изгони фашистките руски окупатори,защото брани родната си земя. А това дава мощна сила за победа.

197

Анонимен

преди 2 години

Русия ще победи!

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 230 Хитлер беше победен от САЩ, Англия и СССР. Не забравяй.

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 Зеленски вчера се разхождаше пеша с Борис Джонсън пеша по улиците на Киев.

194

Анонимен

преди 2 години

Русия ще победи! Както победи и Наполеон, и Хитлер!

193

ДжоБаеца

преди 2 години

Той за това е жаден за кръв защото им е бесен.

192

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да направи Сталинска чистка във върховното командване на армията преди войната. Върховното командване е събрало предатели на Путината и саботират гениалните планове на ***. Гениалният план беше да се денацифицира и демилитаризира Украйна, а върховното командване и разузнаване му докараха война със Запада. Всички от разузнаването и върховното командване са за разстрел катопредатели. Путин най-вярно ще води войската си.

191

анонимен

преди 2 години

Истината е една. Русия още тази година ще се разпадне.

190

Анонимен

преди 2 години

Ако не сега , то в близко бъдеще Русия ще върне Донбас и Крим и войната която започна ще се окаже безсмислена . Няма мърдане .

189

Анонимен

преди 2 години

Властта съсипва психиката. И няма нужда да откриваме топлата вода - затова са измислени мандатите, затова е измислено и разделението на властите. Друг пример от настоящето е и Орбан - в началото чудесен политик и лидер, сега - почти диктатор. И нашият Б.Б.- толкова се самозабрави, че тотално неглижира Народното събрание. САЩ си имат своите грехове, но не може да им се отрече, че никога не са допускали диктатура - най-много 10 години и край с достъпа до властта завинаги.