358

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не се правете на разсеяни, г-да прокурори! Тази кандидатура на милиционера,бивш курсант 2 години във факултета Държавна сигурност и завършил за полицай,специалност Национална полиция я иницираха ББ и С.Цацаров, но тя беше подкрепена от ВСИЧКИ следователи и прокурори,та дори и служителите от прокуратурите гласуваха за него! А професорите Близнашки, П.Киров и Д.Вълчев си плюха в лицето и декларираха, че Каскета, завършил един от последните випуски такова хибридно обучение, е юриЗД

357

=

преди 2 години

тази женица до вчера беше секретутка на един мижав политик.кога се изучи, щога се квалифицира та да стане министър?вярно че правосъдието ни е отвратително но да обвиняваш главния прокурор за всичко е ясно че не си за никаква реформа а само за стани да седна.че наказателните дела в които учасдтва прокурар са под 10 % от всички, тогава какво да кажем за останалите. Основно проблемите в правораздаването идават от калпавите закони и безбожно корумпирания съд.

356

Анонимен

преди 2 години

Царицата на фарса!

355

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.373 Никакъв народ не подкрепва Гешев, неговите заместнички и членовете на сегашния ВСС. Ти лъжеш, защото вероятно си прокурор.Съдебната система с тези прокурори и съдии извън МП зацикли отдавна и плаче за смяна на с-мата, а един бивш милиционер говори за законност и независимост и ви прави разногледи.Намерете друг завършил Полицейската академия с манталитет на Каскета и той ще ви покаже как се действа. Вие сте страхливци, а държавата не може повече да ви чака! Докога?!

354

до мин.Н.Йорданова

преди 2 години

Вие дължите на хората нов гл.прокурор и зам.гл.прокурори, членове на ВКП, шефове на РП, АП и т.н,,членове на ВСС. Обвинете посочените в умишлено бездействие с цел всяване на хаос в държавата, направете досъдебни произведства , временно отстранете обвиняемите от заеманите постове и ги дайте на съд.Да се оплакват на КС и където поискат. Вкарайте ги ако се наложи в ареста и ги уволнете.Все ще се намери някой завършил Магнаурската школа полицай да стори това.Вие сте мързеливи бъзлювци.

353

Анонимен

преди 2 години

Айде да кажете защо, че нещо ми писна от лозунгарските ви тъъпотии.

352

Анонимен

преди 2 години

НОВ ПРОКУРОР УДОБЕН НА ЧЕРЕПНАТА МАФИЯ ИНСТАЛИРАЛА ВИ УДОБНО С МАШИНИТЕ НА МАДУРО, ЦЕЛИЯТ НАРОД ПОДКРЕПЯ ГЕШЕВ И ИСКА СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ЗА ЧЕРЕПИТЕ ОБРАЛИ НАРОДА СИ И РАЗБИЛИ ИКОНОМИКА И ПРОМИШЛЕНОСТ.

351

Лъже

преди 2 години

Абе, Наде зашо лъжеш. Подай оставка , за да може черепа да назначи някой друг , който да му свърши работа. Всички знаем , че милиардите на олигарсите работят яко в полза на следствените ,които са навън и в ареста. Това са някъде 8-10 милиарда заделени от следствените и с тези пари може да си купят всеки , когото поскат.

350

Анонимен

преди 2 години

Тази Йорданова наистина се взе за много сериозна. Така се е нажежила срещу гл прокурор. Но има ли право да му иска оставката и да го повтаря като латерна?..баси идолнопробните правни министри. За съжаление напоследък всичко зависи от политическите сили, а не ор личните качества на кандидатите.

349

Xa-xa

преди 2 години

Не му върви на това министерство. Все едни такива министри - Цецка, Барни, сега тази

348

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, Гешев, подай оставка и да млъкнат, че се не траят. Че и "обществото" да види, че нито главният прокурор е вездесъщ и неговата личност е виновна, че в България няма правораздаване, нито подбудите на тия, дето ореваха орталъка да го сменят, са държавнически - чакаме завръщането на другарите натикани в двета глуха олигарси на бял кон, и особено на дубайския хазартен магнат.

347

Horn

преди 2 години

Не може всичките ви Насковци,Кирчовци,Кокорковци да се уредят със служби.Все пак тази държава трябва да функционира,па макар и с празна хазна благодарение на вас.Препоръчвам ви да се насочите към земеделие,в Попово има плодородна земя и бащина стряха.Другото е мъка за вас,за наскоооо,кироооо

346

Анонимен

преди 2 години

аз си мисля, че ни дължите оставката си всички накуп......

345

Свалете Гешев...

преди 2 години

...и после няма нужда никаква съдебна реформа да правите, свалката е максимума ви, за друго не ставате!

344

Анонимен

преди 2 години

Ако обществото гласувало за Бойкикиев иска нов главен прокурор значи само мижавите им 12 % от цялата общественост у нас искат това. Не го искат 88 %. Какви ги говори тая никаквица. Едно си знае едно си бае, нищо друго не прави.

343

Анонимен

преди 2 години

И кой предлага - Бойкикев. Не, благодаря, ако трябва ще участвам в бунтовете!

342

a

преди 2 години

Тази е брутално недоразумение. Не е свършила за 5 стотинки работа. Ако заданието е само да намери начин да свали Гешев, добре. Въпросът е, че народът имаше големи очаквания за реформи в съдебната система. Колкото по-бързо изчезнете от политическата карта толкова по-добре за българският народ.

341

обективен

преди 2 години

Дължите оставка на цялото некомпетентно,некадърно правителство вие не ще се запомни-те с нищо по-добро от Виденовото правителство .

340

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА бездарния министър председател кога ще си подаде оставката заедно с цялото му обкръжение.И те никаква не я вършат!

339

анонимен

преди 2 години

Аз съм българин и съм в това общество, но не искам смяна на Гешев,както и милиони българи не го искат. Ако говорите за тия, които се въргаляха по жълтите павета , блокираха кръстовища , хвърляха домати и носеха ковчези , то те заслужиха единствено презрение. Може би за това общество говорите.