28

Анонимен

преди 2 години

Бира се отпуска само за членове на Профсъюза!

27

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е! А най-хубаво ще е на мутрите олигарси, пишман земеделци за им се конфискува всичко в полза на народа. После един 9. септември, 2.0 и нещата ще си дойдат на място. По същия начин и с вецове, мецове, и марици и Дънди прешъс... На кой не му аресва, свет голем.

26

Анонимен

преди 2 години

Идеите на БСП обикновено водят до купони.Този фонд за компенсация на цените ще е източник на кражби и корупция.Много по-ефективно е да се намали акциза на горивата и по някакъв начин да се намали цената на промишления ток.Това ще доведе до естественото намаление на цените на хранителните продукти.

25

Божанка Петкова

преди 2 години

До Яхууу Ихаааписаното от вас е РАСИСТКО спрямо по-бедните българи

24

12

преди 2 години

Само предложения и анализи. А, и добри пожелания. Докато вие крадете яко, цените лекинко, но ежедневно се вдигат. И лекинко така инфлацията гравитира около 50 %.

23

123

преди 2 години

махайте тавана на пенсиите крадци

22

Асан

преди 2 години

Таван и на партийната субсидия 1 лев :)))

21

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

А,, КОРНЕЛА ШЕ ПЛАЩА ли за допълнителните разходи По ПРОИЗВОДТВОТО НА ХРАНИТЕ......ЩОТО И ТОВА СТРУВА ПАРИ!!!ЗА ПАРТИЙНО ДУПЕ, КАТО НЕЙНОТО, ВЕЧЕ НЕ ДАВАТ НИЩО...

20

Таралеж Накълбо

преди 2 години

В момента, в който се направи "таван" на някоя цена, тя не спада повече...

19

Въпрос към Куурнелия

преди 2 години

Как една млада ***(Куурнелия Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

18

Социаглиcт

преди 2 години

Абе направо да национализират всичко, цените да се определят от държавата и да почват с петилетните планове.

17

Боянов

преди 2 години

от вашето,, предлагане,, сме на това дередже. Думи, думи и нииииищооооо!!!!

16

Драги дрОгарЕ,

преди 2 години

не се излагайте ОТНОВО! С такива приказки може да омайвате само оределия си възрастен електорат. Сега сте на власт. Единственото, което можете да направите е да предложите и гласувате в НС, е промяна на ставките на ДДС за храните и други жизнено важни стоки. Обаче няма да го направите, защото ще намалеят приходите за властта, в която в момента сте вие. ИздърпАхте късата клечка - в кофти момент се намърдахте във властта.

15

Хаха

преди 2 години

БСП да каже защо не подкрепят да се изпращат оръжия за Украйна при положение че умират етнически българи там с Украинско гражданство !Долни предатели и Кремълски проксита

14

Яхууу Ихааа

преди 2 години

Връщаме се назад към 5-летките запланувано стопанство и фалшива икономика. Може и купони за храна да върнат няма да има вече пазарна икономика, а купони и списък от неща които хората ще са длъжни да вземат на калпак без право на избор. Всеки по-богат българин ще бъде стъпкван и смачкван в интереса и ползу народу на простуулюдието.

13

НАЗАД към Комунизма

преди 2 години

ТАКА НЕ СЕ прави ИКОНОМИКА точно поради тая ПРИЧИНА социализма и комунизма се срина тотално с такива изкуствени и насилствени ограничения и разпределения.

12

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше,страни като Унгария,Хърватия,Сърбия,Македония отдавна направиха тая стъпка за спиране на дивата спекула с цените на основните хранителни стоки!

11

Популизъм.БСП била

преди 2 години

социална и предлагала...Само дето това,дето го предлага,няма да стане,но тя знае и затова лесно хвърля думи.И аз предлагам да ми дават по 10 000 лв месечно,но ги вземат Кирчо-Кокорчовците.Нефтът пада,бензинът у нас се вдига.Олио,брашно,други храни Нинова осигурила на поразия...А проблемът с тях не е че липсват,а на каква цена може да си ги купиш.Две огромни злини има у нас-продажни политици,работещи за себе си,и продажни журналисти заблуждаващи по медиите и хората не знаят какво да правят.

10

Алоууу

преди 2 години

Другаре, не слагайте таван на оръжията. Дайте да помогнем на Украйна! Стига сме се СЛАГАЛИ и ИЗЛАГАЛИ! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!

9

1-n

преди 2 години

Почвайте да печатате отново купони *** и бездарниците- имате опит и само това можете