47

Анонимен

преди 2 години

Г-н Гешев, много добре разбирате, че след елиминирането на СпП, СНС и АСНС, на ред сте вие. Измислено завършено юридическо образование в милиционерската школа Симеоново,Бивш шеф на. Спецпрокуратурата, обвинила незаконно две невинни жени - Иванчева и Петрова заради един близък до ГЕРБ строителен предприемач и разсипала техния живот.Допуснал, а може би и инициатор на нахлуването на спецпрокурори в президентството,Десетки задържани с години в спецареста. И тази упоритост да не си подадете оставка!

46

Анонимен

преди 2 години

До Ама прав е 55 Че той си има партия - герб, ама не спечелиха изборите :)

45

Л.Иванов

преди 2 години

Време е и ти да си отидеш, ако имаше поне съвсем малко достойнство, чест и морал! Как не можа толкова години да разбереш най- простия и елементарен извод - твоето стоене на тази длъжност носи само пасиви на прокуратурата! Е, запънал си се - разбираемо- трябва да покриеш престъпленията на мафията герб! Всичко си е за твоя сметка, хората отдавна, много отдавна нямат доверие в главния прокурор! Неоспорим факт!

44

True Story

преди 2 години

До Краси // И Гешев и Шиши и Цацаров са руски *** пряко подчинени на Юрий Чайка, има и доказателства за това. Тиквочищетоо действаше срещу всякакви западни инвстиции и директно изпълняваше заръките на Кремъл. Само вижте пронограффията с ударното дело "Октопод", държавата осъдена, а обвиняемите до един - невинни от европейски съд, както и всички "операции" на Тиквочищщето. Държавата осъдена за милиони - ние плащаме.

43

Baj Hui

преди 2 години

Оставка, каскет!

42

Анонимен

преди 2 години

И пак ли ше пикаете по кръстовищата на този протест?

41

Подкрепа

преди 2 години

Пълна подкрепа за главния прокурор! Дните на това НС и на фалшивата Четворна коалиция са преброени!

40

Чо Банов

преди 2 години

Основен приоритет на г-н Гешев е да оцелее в името на България. Само на него може да се разчита за защита от днешните- ако утре Кокорчо реши да прехвърли държавната хазна в офшорната си сметка, кой ще го спре ? Това е метафора, ама знае ли човек...

39

Анонимен

преди 2 години

Какво искате, завлеклият КТБ, Черепа или разните съсипали заводите да са на негово място? Просто Киро не може?

38

Марчето

преди 2 години

Тази осанка , тези бузи , тази гуша , тези големи клепари , тези далавери , тези изказвания ! *** , *** та вдлъбнат!

37

Анонимен

преди 2 години

Целият народ го гони, а той се запънал кат магарешки бодил в прежда. Искам един дебел протест , да блокираме цяла София да видим тогава, плешив мибун!

36

Анонимен

преди 2 години

До Краси 41 Между другото, заучените фрази, които рецитира, са написани от цацата. Той поне е юрист.

35

Ади

преди 2 години

До Анонимен"От ЕСПЧ 13 години ни чакат да изпълним решението им по делото "Колеви срещу България", каскет. Защо не идеш на тях да им обясниш, че си най-големият юрист със завършено милиционерско училище." - Не се чудете и не питайте:гешефтът-каскетар не говори езици, как да обясни на някой компетентен? А, това, че се крие в нечий ***- това е навикнал от милиционерското училище - не всички оттам са такива - ама тоз хубостник е СРАМ и ПОЗОР. Усетиха го от USA, затова е целият му страх-ГНИДА.

34

Краси

преди 2 години

Полуграмотният милиционер Гешев,който никога не е стъпвал в университет-учи юристи на право!Наглост!Без избор за гл.прокурор-само предложен от комуниста Цацаров,приятел на комуниста Винету!

33

Анонимен

преди 2 години

Защо им каза да махнат "Жоси" :)

32

Анонимен

преди 2 години

Аргументи има - НАРОДА не те ще! Беж, бре! Къш!!!

31

Отчето

преди 2 години

Бог ще се погрижи ако не ВСС , доста е нагъл тоя Гешев!

30

Хаха

преди 2 години

Няма такова нещо Гешев, махай се от там долен и подъл престъпник

29

ДДРОнег

преди 2 години

Прокуратурата ни е всичко друго, но не и открита, честна и безпристрастна !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Каскет, защо така скромно си премълчаваш, дали отговориха на писмата ти. Похвали се каква подкрепа получи отвън.