69

Анонимен

преди 2 години

Що ли бягат от най голямата демокрация?хахаха

68

Анонимен

преди 2 години

Да, ама Путин рече че ще ги мобилизира и ще им врътне кранчето. По един АК и да гледаме какво образование ще им трябва в окопите.

67

Max

преди 2 години

Е защо в "лошия"запад?Нали са лоши.В русия не се ли живееше прекрасно.

66

Ами

преди 2 години

Докато има явни Путин роби, със робско мислене плонжиращи пред руските некадърници ще бягат от България. Защо са стоят? Какво да правят, да чакат "свободата" на Путин ли?

65

Анонимен

преди 2 години

И защо не се интересувате защо образованите БЪЛГАРИ напускат България, а тук назначаваме за министри неуспели в чужбина - кирчо, кокорчо и тяхната компания!

64

Анонимен

преди 2 години

Както и у нас. Високо образованите отдавна напуснаха България. Тука остават антиваксъри и русофили.

63

Като

преди 2 години

Глесам снимката ми става едно тъъъжно за Русия, простата! Ми то ангелчетата я напускат, сега само дяволи ще останат! Един добър повод да я нападнат отвсякъде хиените с дългите лиги! Че да видим всичките мечка боб яде ли, че даже и ще го усетим - ние сме близо, онез пичове-експерти са зад океана...

62

Анонимен

преди 2 години

За Русия е ясно - Живи да ги оплачеш , На мен обаче въпросът ми е : А нашите защо бягат - Хем сме ДЕМОКРАЦИЯ , хем сме Свобода , хем Европейци , за НАТОвци пък да не говорим и пак бягат , та чак и мед. сестри ни липсват ????

61

българин

преди 2 години

Открай време това е било нещастието на Русия. Много интелигентни руснаци са избягали от мащехата си Русия. Пример за това са и нобелови лауреати. Константин Новоселов избягал в Англия получава Нобел по физика за изобретяването на графена. Англичаните са го удостоили и с титлата Сър.Има и много други разбира се!

60

пияница мистик

преди 2 години

Ако питате джуджето убиец, дето е бил таксиметров шофьор това са предатели :)))))

59

Анонимен

преди 2 години

нека бягат, после няма връщане назад, идеално , е сега тъкмо ще им трябват имигранти

58

Анти-иZeдник

преди 2 години

Не само високо образованите. Русия е 3та в света по брой на население извън страната си след Китай и Индия. Който е могъл е избягал от малоумията на Ленин, Троцки, Сталин и сега лиллипутин...

57

Анонимен

преди 2 години

До Йово "Руските умни и красиви напускат раша. Ще се реализират като високопрофисоинални кадри от типа детегледачки, болногледачки и берачи на земеделските култури." 90% от програмистите в Русия са се изнесли. :) Разминаването между реалността и бълнуванията на русофилите са ГИГАНТСКИ.

56

Анонимен

преди 2 години

До 63 "петата колона се изнася панически" Сега разбрах. Путинофилите наричат "пета колона" всичко, което носи прогрес и развитие. За тях и техните господари в Кремъл тя е смъртен враг, защото развитието е смъртен враг. Не, че въпросните вярват и в това, защото искат да се възползват от постиженията на развитието, но ако то заплашва диктатурата им, това става проблем.

55

Йово

преди 2 години

Руските умни и красиви напускат раша. Ще се реализират като високопрофисоинални кадри от типа детегледачки, болногледачки и берачи на земеделските култури. Нашите квалифицирани берачи ще имат конкуренция.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "За Русия е ясно! Я да видим защо младите и образованите и красивите напускат България." Щото ви управлява ДС, което си клон на КГБ. Кратко и ясно.

53

Анонимен

преди 2 години

петата колона се изнася панически

52

Анонимен

преди 2 години

За Русия е ясно! Я да видим защо младите и образованите и красивите напускат България. Ами ние сме един земен рай, пък напускат. Ето членове сме на най-прогресивните съюзи: Европейски съюз и НАТО. Имаме си жито, олио, злато, вода, а младите и образованите напускат вече 30 години и станаха 3 000 000 /3 милиона/, и не искат и да помислят да се върнат освен да си направят някой болен зъб /60-70 лева/ или да отидат на море за 10 дни. Неблагодарници!

51

Анонимен

преди 2 години

По-голямата част от "напусналите специалисти" са либерални семейства или техните отрочета, но от така наречения "обслужващ персонал" на баш Либералите от "Петата колона". Та парите им стигат за временен престой в Армения и Грузия.

50

Абе

преди 2 години

Гледах една такава интелектуалка-манекенка-хубавица- психоложка, жена на олигарх от вилата си в Монако заплашваше да си нареже чантите Шанел в знак на протест, но после размисли и реши да ги разпродаде по интернет.