9

Вируслав

преди 2 години

Ша продават ми! Нали тия литри ваксини дето набодаха в населението си с тях трябва да се плащат. Че и пета доза-бустер идва и други на през два месеца. Разбирам ги!

8

????

преди 2 години

Защо на Турция се позволява да вкарва армията си в Сирия,в Либия.................и т.нар Велики сили мълчат.................я да видим???Някой може ли да каже!!

7

????

преди 2 години

Ами да, те евреите едни такива добрички,миролюбиви............но си продават оръжията,освен това имат и ядрено оръжие,неофициално,никой не го казва,това се знае,редовно си бият палестинците,заграбиха територии от Сирия ............но не подлежат на никакви санкции от ООН, защо ли???Били богоизбран народ....да,да,веднага повярвах..........някой може ли да каже една по сериозна причини защо на тях им се позволява всичко???

6

Анонимен

преди 2 години

да

5

Евреин

преди 2 години

Неправилно направена изкуствена държава, в неправилно разделен регион от света, с неправилно мислене за света, а света се върти около тях... Ми браво, но колко за дълго ще да е така, надали за много... То си е като свещ все изгаря някога.

4

SS

преди 2 години

Браво ! Търговията с оръжие е един от най стария бизнес ! Много по стар и от най древния занаят на когато така незаслужено преписват първото място !

3

Асан

преди 2 години

Майната му на Изсраел

2

Анонимен

преди 2 години

Всички видяха какъв боокклук е руското оръжие и търсят нещо истинско което ще те защити от агресори като Русия.

1

Анонимен

преди 2 години

Качествена им е техниката - продават. Като ви стиска и имате ум - направете и вие, тогава клиентите сами ще дойдат при вас. Никого не карат насила. Освен това както виждате това са основно системи за ПВО - т. е защитни а не нападателни. То ако ставаше само с лайкаджилък дургарите да са номер 1 в света ама не