24

Анонимен

преди 2 години

Путин, Лавров, Конашенков трябва да влязат в затвора за 15 години по този закон. Песков ще му дадем 10 години, защото призна за големи загуби на руската орда наскоро. Конашенков: Потери нет, - 15 години. Песков призна малко от истината истината за големи потери - само 10 години.

23

Гьонсурат

преди 2 години

Абе.. Лоша работа с натравянето, то и мен жената 3 / 4 пъти се опита.. Ей ме на пиша коментари против всички, но оставам без голяма публика и се чудя какво не правя правилно освен лош правопис от време на време :)

22

Има физиономия

преди 2 години

на хванат в неудобна ситуация педофил рецидивист...

21

Анонимен

преди 2 години

Мераклията да стане медийна звезда има вит на психично болен. Но един здрав пердах ще го вкара в релси.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "Аве чудя се, тие дето горещо подкрепят Украйна, що не нарамят пушките и не идат да се бият там?" А пък ние се чудим, защо като си такъв горещ привърженик на Русия, не отидеш да се биеш на страната на Империята на Злото. Или хайде, понеже знаем, че не можеш да го направиш, поне да живееш в рая на Пуутттлер. Що така нещо и самите руснаци бягат оттам?

19

Анонимен

преди 2 години

Очаквано. Болшевиките отново се надигат и продължават със зверствата от 1920 год. Руснаците имаха един период на голям подем 2000-2012, когато го играха "нормална" държава в смисъла, който разбираме ние. Сега вече се завръща уродливото лице, което всички познаваме - мракобесие, репресии, изчезване на хора...

18

Анонимен

преди 2 години

Аве чудя се, тие дето горещо подкрепят Украйна, що не нарамят пушките и не идат да се бият там? Или поне да приютят някое укренско семейство, барабар с азовеца, който е побегнал по фуста. И като му кажат, че дома му е мизерен и за нищо не става, ще го питам дали ще подкрепя още. А ще му кажат, щото тях и 5 звезни хотели не ги устройват.

17

Анонимен

преди 2 години

Мокрия сън на Възраждане и Копейкин, всеки който не е с нас под ножа.

16

Бату хан

преди 2 години

Руското сборище никога не е водено от "руснак", крепостните винаги са подкарвани с камшик! Все едно турците да ги води турук! Стадото си иска сопата!

15

Караибрахим

преди 2 години

Кара... кой ?

14

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик "Късметлия е този. Само са го арестували, а не са го убили, както обикновено действа Джудженцето убиец" Джудженцето убиец има схемичка: тези, които убива, за да не му пречат и тези, които не убива, за да си удовлетворява садистичните наклонности придобити през нерадостното детство и после в КГБ. Този го чака участта на Навални, който е (както сам се изрази) "личен затворник" на Кървавия сатрап в Кремъл.

13

Некъф

преди 2 години

Демокрация по путински! На всички русофили пожелавам живот във Русия. Палете джапанките и отивайте при вашия пудинг!!!

12

Teo

преди 2 години

Критиката към един режим е гаранция за прогрес. Ако се задушава по подобен начин, тогава е обречена на неуспех. Това всичко се прави с уговорката, че данните, изнесени от медиите са вярни. Ако не - си е чиста пропаганда. Според мен си трябват топки да се изправиш срещу режим, като този на Путин, но и ум! Някак си ми се струва, че това момче ги има а не е позьор като Навални. И предполагам, че ще го разпитат и ще го пуснат. Не мисля, че Путин не си е научил урока от миналото!

11

Стреснат

преди 2 години

Въх

10

Анонимен

преди 2 години

Милият той, при Навални да отиде да си обменят опит!

9

Антон

преди 2 години

Никакъв мераклия не е тоя. Тровен е два пъти от Кремъл - затова прилича на тъмното друго аз на Ленин. Най-хубавото за руския народ би било той или някой като него да застане начело. Смелчага е - редовно се връща, въпреки че нарича Путин диктатор и престъпник от край време. Но сега да оставим троловете и плъховете тук да го подиграят..

8

Анонимен

преди 2 години

Айде още един мераклия за службица в некоя западна фондация....

7

Факт

преди 2 години

Това е горд гражданин на Русия!

6

Анонимен

преди 2 години

Трябвало да критикува "специалната военна операция", не да каже, че има война, това му е грешката на мислещия :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Путларанчето е откачило тотално, вероятно осъзнавайки краят му е на хоризонта.