22

Анонимен

преди 2 години

Народът ще разбере, че Бойко и Гешев са били най-големите пичове в новата история на България, ама вече ще яде подметки и ще е късно

21

Анонимен

преди 2 години

Некадърници скапани, не разбрахте ли, че ще го хванете Геша за долуподписания?

20

Недоразбрал

преди 2 години

Ба,какво сте са заиграли на прукорори,съдии,мъ,дии,адвокате,мушангие?!Пускай Ка,лашниците по 100лв. парчето и като в САЩ!!Който има м,ди излиза на улицата и си осигурява правосъдието!!Докога ще търпим смотани псевдоправисти,дет нямат друго в главите,че е криза,хляб скъп,тока до небесата,горивата и всичко,а те Гешев та Гешев?!Аз от Пинокио не чух за 2 години друго освен Гешев та Гешев?!Явно Черепа му е нагласил 2,3 милиона и като ошетат Гешев,няма и да я чуем за секретарката на МаджоБойкикев??!!

19

Недоразбрал

преди 2 години

Ширака страна мая радная,я другой такой странъй не знаю,где тан лекго въйбирается человек от поза,срана секратарка,на измеслен,с купена диплома Пинокио,сам измислил и извъртял законът за назначаване на главния прокурор,сега да нахлупи маската на гь,он с,урат и с лекотата на засмяна и охранена махленска лелка,да натрапи на България нов и удобен прокурор,за нейния Васко Черепа и Василев Мустака!!Българино,не видиш ли,че ако махнат Гешев,то не остана правосъдие!Без гл.прокурор,закрити спец съдилища

18

Анонимен

преди 2 години

Реформация или Реформа е въпросът?Гражданите очакват да се премахне деформацията,за да се осъществи реформата.

17

Dinosaurus

преди 2 години

От розовите балончета на предизборните лъжи само това не се спука. И кво ако го свалят? Черепа се връща на бяла кобила, Кирето го посреща с хляб и сол и тримата с ХАсенчо и с крупни сумички от 13-те милиарда заеми в офщорките заминават цуземен барабар към промененото си бъдеще, а ние, децата и внуците ни плащаме и пеем чалга заедно с куку бенд и Сл.Тр. до второ пришествие

16

Анонимен

преди 2 години

Сложени са на"пангара"честта на Съдебната система и съвестта и.Кой какво ще даде за честа на властта и?Чиста съвест или смачкана чест.

15

Киро Тъпото

преди 2 години

Нема такава държава, щом Аз мога да съм светел на Черепа!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Божков и марионетното правителство разбиха спец съда. Наред е главния прокурор.

13

Анонимен

преди 2 години

Няма да падне,но правителството си отива безславно.Разби се като римски триумвират.

12

Анонимен

преди 2 години

Нулеви резултати и непрестанно бръщолевене за върховенството на закона и все още се чудим дали прокуратурата и съда работят? Смешно, тъжно и жалко. Ще го гърмят ли онзи прокурор или и това беше последната ПР акция, да се покажат какви изтрадали защитници на правдата са работещите в тази инситуция?

11

Анонимен

преди 2 години

Колко ниска култура колко простотия колко неадекватност божковистите и техните слуги реват реват блато блато е тук и така до края на света

10

Пич

преди 2 години

При положение, че членовете на ВСС са си същите, очакваме да преизберат Гешев с аплодистменти и ставане на крака. Може да го поздравят за добрата работа, че и да му пожелаят още дълго да е начело на родната прокуратура :)

9

До лошо

преди 2 години

А ти от кои *** си? На гошеф ли?

8

До малко известно

преди 2 години

Жената на Гешев освен че е бивша лроститутка е и настояща имотна измамничка... Баща му и той. Без да има ценз Гошев стана главен прокурор назначен от шише и сокола. Въобще целият му род е от измамник нагоре!

7

Лошо

преди 2 години

Секретарката Надка, временно играеща министърка е пуснала няколко трола да пишат и им плаща с наши пари!

6

Малко известно

преди 2 години

На Иван Гешев жена му Детелина е бивша ЛРОСТИТУТКА!

5

21-ви век

преди 2 години

Гешев вкарва гейове в психиатрия за лечение и тормоз !

4

Гешев е Терорист

преди 2 години

Пернишки терористи изпълняват поръчки за изтезания на Иван Гешев включително Ина и Дончо които са роднини на фашиста Гешев!

3

Вива ла гешефтара

преди 2 години

Само истински топ йориз завършил пуца за милиционери, виден представител на гешовия род, може да узъпти разбеснелите се бесовски сили. Иде ми да запея ода за гешефта.