322

Язе да кажа

преди 2 години

Значи Косово се отделя от Сърбия без проблеми и след натовско бомбене само и единствено щото жителите там имали албанско самосъзнание. Но хората с руско самосъзнание в Донбас не могат да се отделят, щото това е пор-натовска украйна. Пълна ДЕМАГОГИЯ! Срам за нормалните хора, които искат еднако оптношение към всички!!

321

нострадамус

преди 2 години

Това не е добра стратегия.

320

Аз

преди 2 години

Такива като 393 и зад**никът си дават ако го им го поискат. Най-вероятно нямаш нито деца, нито жена, нямаш нищо скъпо тук и изобщо защо не си биеш шута някъде далеч ами ръсиш тъпотии. Хората едно време са умирали за тези земи, освен да си някой м****л друго обяснение нямам.

319

395

преди 2 години

До: номер 397 Честно казано, не ми стана много ясно накъде биеш, но ето как стоят нещата: Първо, Турция няма да ни напада.Турция не е Русия.Това първо. Вече Турция ни е била съюзник през ПСВ един път. Сега пак сме съюзници в НАТО. Второ, Чехословакия се раздели мирно на Чехия и Словакия, без война. Във 21-ви век не може държави да вършат такива варварски безчинства! А Владимир Путин се държи като Чингис Хан! Това е негова кардинална грешка, която ще доведе до разпад на Русия.

318

До анонимен 395

преди 2 години

Те сигурно са чудесни хора, турците в Кърджали , но не виждам смисъл да се пролива българската кръв при един силно хипотетичен вариант какъвто опитах по- долу....

317

Teo

преди 2 години

Зеленски, след като вашите хора започнаха умишлено да стрелят по струпани цивилни и да пишат на ракетите на руски "за децата" ... и на децата им е ясно, че нямате контрол над собствената си армия. За формирования като Азов да не говорим. Пич, не ме разбирай погрешно - похвално е, че не даваш и парченце от земята си. Така трябва! Ама айде вече си признай, че при вас бъка от националисти, които са готови да правят мизерии!

316

Анонимен

преди 2 години

До: номер 393 (стига) Навремето когато бях в казармата, имахме двама ефрейтори турци в ротата - Ахмедов и Реджебов.Единият ми беше началник караул по време на въоръжен наряд. Еми, момчето го приеха в университета да учи география. Беше много интелигентен.И от малкото стари войници, които не тормозеха новобранците, освен още двама трима българи.Имаше и един черен мустакат cигa. нин който ме караше да го наричам полковник и да се отнасям към него като с такъв. Но не и турците.

315

Анонимен

преди 2 години

Абе Путин се вкара в големи филми с този Зеленски като се съгласи Русия да преговаря с Украйна! Да преговаряш с евреин е все едно сам да се простреляш в крака.Зеленски не само няма да отстъпи и сантиметър украинска земя, включително Крим и Донбас.Не бих се учудил ако поиска и части от Русия да присъедини към Украйна!

314

Стига

преди 2 години

Ако нас ни нападне Турция, НАТО казва, че няма да се меси, защото и двете сме членове....Искат Кърджали или война....Даваме го! Никакъв шанс да се бия за Хасан, Елмаз и т.н.. и то при положение , че даже не говорят български. Ако Киро държи да се бием - линч и това е. Какъв му е проблема на Зеленски? Дай малко, спечели много!

313

Анонимен

преди 2 години

Руските попове вече погребват по 10 наведнъж. Опашки има в Русия. Трябваше поп да стана деева

312

Анонимен

преди 2 години

Горкия Зеленски, хем ме е яд на глупостите,които прави.............хем ми е жал за него, западните лешояди сега го използват, но той в един момент ще стана излишен и тогава ще се отърват от него..............но той си е клоун, няма толкова акъл да ги разбере тия неща!!!

311

?

преди 2 години

Колкото повече се инати Зеления тъ.пак.............толкова повече територии ще изгуби Украйна..............и накрая неговите хора ще го линчуват на Майдана.............като се усетят, че Украината се е смалила наполовина!!

310

?

преди 2 години

Зеленски като че ли е инсталиран от враговете на Украйна да я съсипе докрай............накрая Украйна ще загуби не само Донбас-Донецк и Луганск (Киев отдавна е част от Русия).............но и други области...........Херсон, Одеса, Запорожието!!А една част от населението на Украйна...........не коментирам............или са глупави, или са толкова пропити с омраза към Русия..........не виждат вече очевидното...........че Украйна може да спре да съществува като държава!!

309

Обединение

преди 2 години

Зеленски нищо няма да даде, Русия сама ще си го вземе!Хага за Укронацистите!

308

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Владимир Зеленски заяви, че "не е готов да даде" никоя част от Украйна в замяна на мир в страната."" Разбира се ,че не е готов,защото скоро няма да има какво да даде.Тогава този народ изкуствено разделен ще се обедини в един народ ,какъвто е бил.

307

анонимен

преди 2 години

според американски специалисти русия е изразходила едва 10% от военната си мощ.....на какво се надява тоя зелен евреин? сума ти народ ще загине заради ината му

306

Бай Гроздан

преди 2 години

Имам усещане,че от Русия вече не вълнува при какви условия Украйна би сключила мир поради наложените им санкции,които пък вкараха света в нов свят на оформяне на регионални пазари,намаляне на плащането с долари и влиянието на САЩ и растеж на цените за ужас на ЕС.На фона на това Русия ще си прави каквото поиска,а всеки иска да гепи цяла баница.

305

Не се предавай!

преди 2 години

Не се предавай жив индиански вожде! Големият бял вожд ще те затрупа с шарени маниста, лъскави огледала и ракия от царевица!

304

Анонимен

преди 2 години

Абе той не е готов, ама източна Украйна вече е в Русия

303

Анонимен

преди 2 години

Западните лешояди така го нахендриха това момче.