133

Паню Баирски

преди 2 години

Какво чакате още и не го махате това жалко перекенде?

132

Анонимен

преди 2 години

как може да се усмихва и смее Наско -това не е ли забранено в новия кабинет от комунистическата св1ниа корнела и свитата й намусени и начумерени лапачи на кинти

131

Начи

преди 2 години

,,Когато един клоун се настани в двореца, той не се превръща в цар. Дворецът се превръща в цирк".. Та тва важи не само за въпросния министър на културата, а за целия министерски съвет.. Хора попаднали случайно на тези кресла, а за капацитета им няма да пиша нищо то е видно...

130

Анонимен

преди 2 години

Ако министър Наско се гpъмнe в главата на следващото си видео .. Ще привлече огромен интерес към Културата ...

129

ББ

преди 2 години

сега...има драматични дИректорЕ на тейтри,с две думи,назначени по "заслуги"от боко...той така назначаваше,тотални некадърници и крадци...плюят министъра защото не ги връща...тЕйтър на отиващи си ...след падането на гешефтурата ще са подсъдими...то не е започнало,те ви призоват да му сложите края,дъното е близо...Вие правите избора...Света ни вече не принадлежи на путин,доган,боко...умно!!!

128

ББ

преди 2 години

До рубладжияняма "маниери",има ограничени не разбиращи Свободните хора,това прави путин в Украйна..убива мирни само защото са избрали и заявили,че искат да живеят Свободни,да решават как да живеят..не пречат на никого,не вредят на никого..ама Нато се разширявал..само със държави пожелали го,русия опита да се "разшири" в Украйна с..война и затъна..гръмна се..исторически,морално,човешки..те дори не осъзнават какво извършиха...спрямо децата си и русия..Света ни ще е тук,не е сляп и безчувствен!

127

Дреме ти

преди 2 години

Няма роден министър. Само Буци пищя, че той е най-подготвен за власт. Ся къде се е готвил, как са го подготвяли.. е тука е голямата мистерия. Наско се дъни най-естествено. Всеки нормален човек, ако стане министър така ще се дъни. Това е навлизане в нова сфера, не се поняся на всеки. На некои хич, ама това не значи че трябва да се гонят от воле. Още малко шанс - след година-две, Наско ще е топ министър. Ще видите. Залагам 20 лева.

126

Наско е Жокера

преди 2 години

Тази лудост ще избие в радикализъм.

125

Внимавайте

преди 2 години

Наско е мил и добър до време. След някой друг месец ще се завърне като жокера и тогава ще станете само на тарикати.

124

Халкидики

преди 2 години

Наско има брачна халка, значи може и да е правил секс през живота си.

123

рубладжия

преди 2 години

Няма мине номера на ЕС...тука на Балканите абсурд, поне в близко бъдеще хора с подобни маниери като на сега управляващите няма да се възприемат. *** като бат Бойко бяха подходящи, защото по маниери се сливаха с населението българско, но те пък се ненаядоха.

122

Анонимен

преди 2 години

Колко много прости хора има в Бг, завиждат му на щастието,какво му пречи на един човек да бъде позетивен ,или да бъде с изражение .като ония,комунистите,с отвартително изражение и подход .

121

ББ

преди 2 години

Усмивката не е макаренковско...те това мразят...тоя пък щастлив та чак се смее,да сте виждали усмихнат руснак...аз не...обаче и сега виждам усмихнати украйнци на бойното,в това е разликата...да сте виждали "богатия"копейкин усмихнат,аз не...Петков често се смее...в това е разликата!

120

ББ

преди 2 години

До Щирлице така се държат Свободните хора...разбирам,че макаренсковските възпитаници са ги учили да гледат лошо,да псуват,да бият...аз съм възрастен...да викат ура...да обичат другаря....има и друг Свят...вие макаренко та макаренко,подкрепа г-н Министър!България е Свободна Държава!!!

119

Щирлиц

преди 2 години

Евро.ейски безценности в действие.

118

Този е

преди 2 години

за психиатрията....само се излага...държи се неадекватно и лигаво, явно му липсват първите седем години /неизживяно детство....

117

Тоя Не Моа

преди 2 години

да го гледам! до кога ще му показвате нарко-физиономията?!

116

Аха

преди 2 години

Значи наско пр ос тото бил приятелка на кокор чо. Разбрах накрая

115

Анонимен

преди 2 години

Оставка!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Нашите културтрегери, като ги слушаш, са от Нобелов лауреат нагоре.