129

Мда

преди 2 години

Как, ве?! Тия всичко крадат! Бас ловя, че са откраднали и радиацията, *** западните "силно обективни" медии не са се усетили още!!***-нари!

128

Анонимен

преди 2 години

Още един мазен пасквил.

127

Анонимен

преди 2 години

Кажи му руснак и него обиждай повече

126

Анонимен

преди 2 години

Много слаба укрофашистка пропаганда ! Дайте нещо по така бе "днес" или ви се е изчерпал репертоара пуснат от Козяк ?

125

От тази сутрин 1000

преди 2 години

От тази сутрин 1000 украинци се предадоха в Мариопол. Честито.

124

Варна

преди 2 години

КАК СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ НЕСЕ ПЛАШАТ ОТ ЧЕРНОБИЛ А УШКИМ ДАНЯМА ТРЕТА СВЕТОВНА И МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ПУТИН.КАКВИ СА ЛИЦЕМЕРИ.ИНТЕРЕС КЛАТИ ФЕС.

123

Анонимен

преди 2 години

Да се окопаваш в червената гора е като да си пускаш номинация за награда Дарвин.

122

Анонимен

преди 2 години

Да бе, даже напълнили мешките с уран.

121

Таралеж Накълбо

преди 2 години

На места, около АТОМНА ЦЕНТРАЛА, било имало завишена радиация...Не го вярвам, не е възможно!

120

Акъл нямате за 5 ст.

преди 2 години

Злобата ви пречи да разсъждавате дори и с малкото плитки гънки, който имате!

119

Анонимен

преди 2 години

Гениалният модел на Путин - точат рерурси и ги раздават на шепа хора, а останалите - ядат от консерви. Талибани

118

Анонимен

преди 2 години

Хората какви неща постигнаха в областта на техника, архитектура, наука, а тези не са мръднали и сантиметър. Десетилетия развиват само добивна промишленост и то пак със западни технологии.

117

Анонимен

преди 2 години

Всеки един промит мозък с мисловен капацитет на амеба, може да си зададе въпроса, защо руснаците окупираха чернобил още в първия ден ! ако искаха да сторят нещо на АЕЦ-а можеха да го направят дори без да ходят никъде. Айде сега пак си задайте въпроса защо пазят централата и от кого! Тез промивки с повишена радиация и тн може да си повтаряте и да се пипате на тях.

116

Оф

преди 2 години

Нация от ***. Крепостни селяни, изнасилвачи и мародери. Това е великият, братски, освободителен народ и винаги е бил това. И Втората световна са били най-големите мизерници и сега са същите. Не са мръднАли за 80 години, няма да мръднат и за 800.

115

Радиация на места

преди 2 години

Е, може ли такива дълбокомислени фрази от тотално НЕ мислещи жур-на-ля?! На места имало завишена радиация, а на места - нямало! Бе, тва радиацията не е като локви на асфалта - тук има, там няма! Ако има - има в цял район! Дупки има само в швейцарското сирене, а не в радиацията!

114

до 179

преди 2 години

В Русия до преди година ходех 2 пъти месечно. Имам много приятели там. От 140 милиона под 20 живеят добре. Всичко останало е пълна мизерия. От тия 20 половинята се чудят накъде да емигрират след санкциите. Youtube не ми трябва. И, да, масовият войник не е виждал тоалетна чиния в живота си, както е написал човекът долу.

113

до 178

преди 2 години

И къде е научния прогрес на САЩ? Мосанто? Те си закриха и автомобилните заводи. Детройт е заприличал на град-призрак. Ако разработват нещо, то е във вреда на човечеството, а не вполза. Закриха си и космическата програма, след като поне 10 совалки им се разбиха още преди да стигнат космоса.

112

О

преди 2 години

какви ол...френи има тука... Украйна е свободна държава, с около 400 000 етнически българи. Тези хора говорят по-добре български от вас... НИКОЙ няма право да им забранява да са част от Европейския и от НАТО. Украинския народ никога няма да се даде да го управлява един пси...ясал комунистически диктатор. Путин вече я загуби тази война и стана за смях пред целия свят.

111

до 183

преди 2 години

Ти не си добре, бе човек! Ми има в ютуб какво представлява съвременна Русия! Има си дълбок от американските и европейските взети заедно.а провинция и западнали села-у нас няма ли? Но градовете им са по-съвременн от американските и много европейски взети заедно. И руснаците са толкова "бедни", че ни изкупиха цялото черноморие за жълти стотинки, а после го продадоха. Мноо си зле, честно! Явно родителите ти са нискообразовани и ти разказват страшилки от времената на Леенин.

110

До Путинистите

преди 2 години

вашия велик вожд тотално съсипа руската икономика, армия, репутация и бъдеще на милиони млади хора. Русия вече я загуби тази война. Станаха за смях в Украйна. Зле потготвени, без никаква мотивация да се бият с братя славяни, никаква логистика. До момента за изгубили над 600 танка и над 1500 бтр-и. Колкото и да казвате на черното бяло, реалността е друга.