16

Тя е в състояние

преди 2 години

да прецени сама.

15

Анонимен

преди 2 години

В снощния епизод не Бо,Зоран и Денис изгониха Ганка,а Ванко с празния горен етаж и голяма уста.

14

Анонимен

преди 2 години

"Сървайвър''е единственото българско риалити което гледам.Само заради него три пъти в седмицата включвам БТВ.Нищо друго по нашите телевизии не си заслужава времето ми. Поздравления за Борислава.Така се играе тази игра.Ванко ако има игра''От глупав,по-глупав'' да участва там:)

13

Спасители на плажа

преди 2 години

Нямам вътрешна информация нито пряк контакт и харесвам този човек. Смятам че го защитавам, който го напада постоянно, и от когото той е зависим по някакви финансови причини. Това не подличко, направо подло.

12

ВЕРТ

преди 2 години

Подличко, Зоране!

11

Меси

преди 2 години

Този сървайвър е гола вода, по слаб от всякога. Повечето устастници абсолютни фигуранти. С изключение на Драго, Ванко, Ганка. Голямо толериране на зоран. Най нагла и подла душичка. Сигурно му се казва какво да прави. И с дуела с Доктора на дуела откъде знае, че ще е огън. Снощи пак направи "голям" жест с видеото. Нали нямаше да гледа, ама гледа неговото видео. Прави нагласени "жестове" да се издига в очите на другите. Направо да му дават наградата на него. Толкова нагласен и слаб сървайвър.

10

до Бобо

преди 2 години

Смешен и жалък човечец си ти

9

до Бобо

преди 2 години

"Дядо",ама ( НЕ е никакъв "дядо") е сто пъти по-красив и силен и интелигентен от теб!Пък и има жени,които харесват по-възрастни и има защо...и още как!А ти не си изливай злобата по тоя жалък начин бе момченце,че само се излагаш!Завидял си му нещо и сега джавкаш, а?!***.

8

аз

преди 2 години

До АнонименAko мислиш ,че това е истинският Сървайвър,значи много си заблуден....това си е чист Биг Брадър на море.Интриги,слаби състезатели,силните ги разкараха рано рано...тотал щета.

7

Маги

преди 2 години

Достойна игра показа Драго. Формата безпорно е добър,но и Фермата много харесвам.

6

Бобо

преди 2 години

Какъв мъжкар бе????? Той е дядо!!!!!! Мъжкар бил хаххахахахахахах

5

ДА

преди 2 години

Ей,този мъж Мила,много силен,бе!Сигурно е от онова нещо на носа!

4

Анонимен

преди 2 години

В тази игра не е достатъчно да си мъжкар,трябва и гъвкав ум и бързо мислене на ходове за оцеляване.

3

Анонимен

преди 2 години

''Сървайвър'' беше и си остава най-доброто риалити в родния ефир.С най-добрият водещ Владо Карамазов.Похвала за продуцентите и дано да радват своите почитатели всяка година.

2

Анонимен

преди 2 години

150,000 лв са 83,415 долара. Седмици наред се борят за смешна сума! Само в последното си видео Mr. Beast, който е youtuber, раздаде над 340,000 долара на човек, който трябваше да стои в затворено помещение за около 10-тина дни. А Mr. Beast доста често пуска видеа и раздава по десетки и стотици хиляди долари за далеч по-ентертайнмент неща.

1

Анонимен

преди 2 години

накрая си личеше че се е предал, даже нямаше хъс да нарежда пъзела. Жалко