269

Обективно

преди 2 години

Светът трябва да спре Хитлер 2 точно така, както направи с Хитлер 1. Историята се повтаря, но вече като ФАРС. След огромните грешки на Меркел - това е положението!

268

Анонимен

преди 2 години

Вярно е това но ..... заради нацистите Азов и самия зеленски който е послушен американски актьор

267

гост

преди 2 години

На Ч.ф у.т............

266

гост

преди 2 години

На *** , русофоб и Брюксел не вярвам всички са трети пол ерзац марка .

265

Шоп

преди 2 години

Воят на евроатлантиците е музика за ушите ми!

264

Анонимен

преди 2 години

До Истина То пък другите щото хич не искат да грабят и да превърнат всички в роби-консуматори. Айде моля ти се!

263

Истина

преди 2 години

До Ванко на 9 години Руският режим е комунистически диктаторски-безбожен като нацистките и ислямските, а всички те са корумпирани,измамни и агресорски престъпни, така че не освобождават никого а заробват,ограбват и убиват милиони невинни само за да заграбят повече чужди земи и собственост като са подкупили сепаратисти-терористи като тях, за да предадат истината и своя народ и държава за изгода. Но всички с руско самосъзнание трябва да си отидат в Русия, без да заграбват парчета чужди земи.

262

Анонимен

преди 2 години

Всеки изминал ден Путин затъва все по дълбоко в блатото и все по малко стават пистите му за отстъпление. За сега оборудва руснаците с 30-40 млн смъртни врагове и 1000 млрд $ репарации след края на войната. Нищо, както казват комунопитеците - Русия е богата, а народа е свикнал на глад и мизерия

261

Правда

преди 2 години

Диктаторският режим на Путин върши военни престъпления,срещу човечеството, правосъдието, мира, и Бога и не само срещу Украйна ,Армения Грузия,Молдова,Сирия и др.чрез противозаконна инвазия,противозаконна окупация, военни престъпления срещу народи и държави,и дори геноцид с хиляди убити, отвлечени, изнасилени, затворени, в съучастие с ислямски терористи от Чечня,Кирзстан,Сирия,Беларус и явно няма да спре само с икономически санкции,а с военна сила и съд т.к. няма останала съвест да спре,

260

Венелин

преди 2 години

Напълно е прав - от около 20 000 украински воиници и националисти в Мариопол са останали не повече от 2000, които са се барикадирали в завод "Азовстал". Дори като се приспаднат около 1000 пленени, убитите са десетки хиляди.

259

Кармен Златарева

преди 2 години

Мамени до второто Пришествие от такива като Зеленски и роднините му от неговото племе...

258

Ванко на 9 години

преди 2 години

Аз съм на 9 години и искам да ви попитам да ми кажете . След като СССР даде доброволно свобода на Украинските сепаратисти 1991г защо сега Украинците не дадат доброволно свобода на сепаратистите от Донецка и Луганска народна република ?

257

Анонимен

преди 2 години

Според тоя другар колко са жителите на марио ол? Той сичките гих изкара мъртви до мъртвост. Ба, си *** а селянин.

256

Анонимен

преди 2 години

Накрая всички жертви ще бъдат установени. Путин няма да избегне заповедта за арест на международния трибунал.

255

Анонимен

преди 2 години

314 Ако се беше спрял Зеленски, Путин щеше да стигне още по-далеч към Централна Европа.

254

Анонимен

преди 2 години

Приберете го в лудница, че дрънка врели-некипепели.

253

Costa

преди 2 години

Днес все по-често в мрежата се появява информация, че участие в боевете за този град на страната на Киев са взели не само чуждестранни наемници, но и високопоставени офицери от страните от НАТО, в това число и във Франция. В случай, че информацията намери потвърждение, Макрон рискува да бъде победен на втория тур на изборите и да отстъпи поста на Марин Льо Пен.

252

ви и цифрите ги има

преди 2 години

Е, посмали ***. Тоя вече се забра

251

Зеленски...

преди 2 години

Вместо да се беше предал и да беше спасил всички тези хора ти реши да водиш война, която не можеш да спечелиш. Не спря да молиш всички за помощ, която не са длъжни да оказват! Понякога е необходимо да преглътнеш загубите за да защитиш това, което е останало!

250

Анонимен

преди 2 години

Освободителите се посрещат с цветя и венци, а агресорите с куршуми и гранати.