10

Анонимен

преди 2 години

Защо психиатрична експертиза? За да не може да лежи ли? Аман с тея недъгави закони..

9

Анонимен

преди 2 години

Изключително тъжна новина.

8

ДА

преди 2 години

Няма закони и институции у нас,това е!Не може да раждаш на 13 години и мaйка ти още да взима детски!Не може да имаш по 10 деца и да не знаеш кой как се казва и кога е роден!Уж ходят на училище,а то училището гледа бройката,за да има субсидия!Десетки години беззаконие и безобразия в тая територия!Пълна деградация!И безнаказано безхаберие от върха,та до долу!

7

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност не е на украинка, защото те ги продават, а не ги изхвърлят.

6

Анонимен

преди 2 години

Хората станахме по-лоши от животните...Не е нормално,а за съжаление всички институции в България спят,или по-точно ги няма.Някои хора толкова бленуват да имат дете,но да го изхвърлиш като ***-не не не е нормално...

5

До 6

преди 2 години

Джендю, не използвай случката, за да прокарваш ,,Стратегията за детето"!

4

Анонимен

преди 2 години

Психичноболни имат по 10-15 деца. Защото може, защото се позволява. После тия деца живеят в пълна мизерия и служат за задоволяване на плътските нужди на старчоците по тия села. Някой проследи ли дали още е живо момченцето на оная малоумница от Трънско май, която не знаеше кой от 30те пенсионери в селото я е забременил? Важното е че цяла Българя се вдигна срещу социалните да и върнат детето тогава. После някой от тия рицари поинтиресувал ли се е от това дете ?

3

Анонимен

преди 2 години

До 4 - Защото не им се занимава. Не, честно -по тея местности са така. Тея повечето нямаха и лични карти, преди помощите. Роди се дете и толкова. Родено е вече. Ни в болница, ни на училище отива, ни нейде. ДС-то, дето ти знаеше броя на чорапите, не можа да ги орпави, па ние ли сега ...

2

Така ли?

преди 2 години

И защо ги хвърлят тези бебета по кошове, дерета, в селските тоалетни, а не звънят на Бърза помощ? Нали са умрели от естествена смърт и нищо нередно не се е случило? Кога ще има конвенции срещу жените детеубийци?

1

Анонимен

преди 2 години

Малцинството са така.