25

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на това смешно оправдание, че искал да привлече внимание?!?! Как? Като се снима в неадекватно положение очевидно под влияние на опиати?! Утре някой министър ако го хванат в спалнята с момченца, дали пак ще каже , че след като вече ни е привлякъл вниманието, сега да каже какво е свършил! ОСТАВКА не на такава промяна! Киро и останалите наркомани вън! Ако искат при Зеленски да ходят!

24

Да си путинист...

преди 2 години

Е много по жалко и отвратително...

23

Ядосан!

преди 2 години

Каква сметка бе! Тоя беше друснат като ммърша! Бахаров бе по адекватен. Незабавен тест за наркотици! Ама НЕЗАБАВЕН!Държавен служител е - няма неискам, няма недей! Тест за наркотици!

22

Мдаа

преди 2 години

Господи пожали бьлгарите и ги спаси от - кировите кадри

21

Заставам зад

преди 2 години

Момчето! Къде са парите за магистралите ?!А са се хванали за него,с цел отвличане на вниманието! Кво става с КТБ?! И прочие....

20

Бай Тошо

преди 2 години

Младо, умно и красиво. Личи му, че е от Мунчовите кадри.

19

Култура ми Янко

преди 2 години

Бегето отдавна не е държава, а някаква територия, буфер за мигранти и колония. Къв мин на халтурата, тва в бегето слагаш главния мултак, даваш на пайнера 2 милиона евра, докат ревеш че слави правил чалга докат дойде и той на власт заедно с ристю наркорапера и движенийца и адвокатчета на на оная дет направи поправка за вънко1. Другия кукувец камен го играе обратен навързан там с черепи лилани дилов син и адреналинки с брата на рачков и разни наркоактьорчета. Останалото е криско дриско папи ханс

18

Здравейййтеее

преди 2 години

Аз съм Наско и след като друго не правя,ще ви пускам по едн видеоклип всеки петък! Тъй де трябва да се отчита някаква дейност!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако го сменят , да не сложат Бахаров внимавайте , недейте го махайте ,че ще сложат още по-голямо ***, кадрите им са фенове на спайдърмен филмите.

16

ГЕРБ

преди 2 години

Драскачът Росен Стойчев ще го дам на Софийската районна прокуратура, за нарушаване на човешките права по смисъла на НК, където ми изтри коментара, в който нямаше нито един вулгаризъм. Стойчев наслади се на последните си минути на драскач.

15

Анонимен

преди 2 години

А Соня Момчилова е авторката на текста на неподражаемата песен на Слави Трифонов Ще ти скъсам г*за. Онова, което в момента този човек извърши в действителност с лековерния български избирател.И е в управляващата коалиция.Та толкова за нейните ''критерии''.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз също не виждам нещо кой знае какво,има други къде къде повече простотии ръсят и обикалят из цяла България да си покажат простащината!

13

Анонимен

преди 2 години

Каква сметка бре хора? За него все още всичко, което лети се яде. Пък и ако е дръпнал нещо по-силно е бил на черешата.

12

Анонимен

преди 2 години

Деян Донков Динката пребива жена си Радина като се накърка, актьорската гилдия мълчи. Явор Бахаров за Нти път кара пиян и надрусан и наглее пред репортери, актьорската гилдия мълчи, някакъв 20 годишен си поства тъпо клипче в тъпия си фейсбук, актьорската гилдия зее в мощен отпор. Баси клоуните.

11

ехо

преди 2 години

аз пък не искам да ме управляват хора, които не си дават сметка и започват да си дават сметка, когато вече са на заели министрски пост. Аман от калинки и некадърници. Защото аз постоянно си давам сметка, че трябва да Ви плащам данъци и ако направя и най-малка грешка ми излиза през носа. Не съм съгласен да ме управляват напушени недоносчета парашутисти, които не знаят къде се намират.

10

Анонимен

преди 2 години

Само дето Явор няма претенции да ни е министър на културата. Не че го оправдавам, но си понесе все пак наказанието.

9

Нирвана

преди 2 години

Момчето медитира, какво толкоз!Изпил е едно малко Johnny Walker!Аз му се радвам!

8

Анонимен

преди 2 години

туй още ли е министър?хайде в Испания в някоя комуна да се лекува.

7

овча купел

преди 2 години

Нещо снимки с жени, личен живот, някой да разкаже ако е видял. Или всичко е секретно

6

Яна

преди 2 години

Наско е много сладко и симпатично момче. Много му се радвам.