34

19 кенефа на Рашков

преди 2 години

А АМ "Струма" изобщо никога няма да я има!

33

19 кенефа

преди 2 години

Изчегъртахте ли ГЕРБ? Чегъртайте, чегъртайте... Простият народ винаги е беден. Махнахме строител, докарахме крадци, дето крещяха "Дръжте крадеца!"...

32

нн

преди 2 години

Ей, ненормалници, хулите ГЕРБ, плюете ги, но ако те бяха на вашето място тази година Хемус щеше да е завършена. Крадили, лъгали, недоказано, но вършеха работа, а вие няма да я завършите защото народа ще ви изрита. От както се пръкнахте в управлението на България все лоши неща стават. НС управлявало, с караници и препирни как да стане? Всеки компетентен, всеки знае всичко, така не става, от грешно по-грешно.

31

Аз промяната

преди 2 години

Българи тези които гласуваха за подмяната и сбиротациге да вземат и да започнат да правят Хемус и юмручето и 12 клозета И Маята и Отровите и онези дето пикаеха на ОРЛОВ МОСТ по бързо ще стане и най важното борците антита ще знаят как стоят строежите в действителност ПОЗОР ПАДЕНИЕ Срутяване Саботажи Лъжи Заплахи и ето ти *** назначени с измамните венецуелски машини от служебните превратаджии ОСТАВКА

30

До хм

преди 2 години

Кой че ти работи нощем на магистралата? Това не е Испания или Германия. Тука си има ред. Става по-бавно ама ще стане. Важното е далаверата да върви. Ти си чакай в задръстването и си трай.

29

Избирател

преди 2 години

Промяната се отлага за след 2030 година, до тогава ще анализираме!?

28

Анонимен

преди 2 години

подавай оставка и да идва ББ, той поне си спазваше сроковете. За една година на власт, един км път не сте направили, само анализи и нищо

27

Анонимен

преди 2 години

Няма го Бойко да строи.Има костовисти да крадат.Вие си ги избрахте.

26

Да

преди 2 години

В задръстването на Витиня човек си прави изводи за българина. Търпи да го унижават като последния африканец, да го крадат и подритват да седи в старата кола и да се задушава от газове, но все си търпи и чака да се "оправят" нещата. Чака си на магистралата, където трябва да се движи с 120km/h а колоните не мърдат. Губят се време и нерви и гориво заради един неремонтиран тунел, деца реват, кучета лаят а колоните не помръдват.

25

Анонимен

преди 2 години

Но е реалистично да крадете като Костов.Това поне ви научи драгалевския вампир.Той на друго не успя!

24

Хм

преди 2 години

Ами поне на тунелите изпратете хора и техника и да се приключва този ад по 1 час в посока в задръстването. На Витиня е ад под небето. Затваряйте след 21 ч. По обходен маршрут и за 1 седмица е готов тунела. Какво чакате? Шофьори на протест?

23

Reo

преди 2 години

Пълна политическа, социална и икономическа импотентност. Само на оправданията са царе. Ама вината си е наша. Кой за каквото се е абонирал.

22

Анонимен

преди 2 години

тоя лольо първо да изпрати хора да ремонтират и почистят Тракия, Струма, Хемус и Марица, а да ръси мозък по цял ден с глупости, второ трябва да се вдигнат транзитните такси за тежкотоварни мпс, и мерене с актове на границата, съсипаха ни пътищата

21

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава да сменим министъра. В Сърбия как строят 100км магистрала за 1 година? Явно толкова си може тоя. Визията му също го подсказва. Седнал на хранилката и само казва как не може, а ламти за пари. Като не може за какво са ти пари? Петков сменя го тоя. Това не е отговор на министър, който върши работа. Ако върши работа ще каже: за да се случи това, трябва да са изпълнени тези неща. Следващите срокове за задачите са еди си кои. Поемам лична отговорност. Ако не ги изпълня - оставка

20

Кънчо

преди 2 години

Как е промяната ? Върви по график налЕ ? Всеки ден дълбаем нови низини а дъното всъщност се оказва небе...

19

Анонимен

преди 2 години

Не е реалистично защото четворната коалиция се оказа по крадлива и от тройната коалиция и окради всички заделени пари за Хемус.

18

Ами да...

преди 2 години

"""Караджов: Не е реалистично АМ "Хемус" да се завърши до 2024 г.""""" ---- И аз туй казвам, бе!!! Пиши го направу към ту 2224 година!!!

17

4epa

преди 2 години

Магистрала при комунисти ама друг път !!!!!

16

до 18

преди 2 години

пълни герберастки глупости :)

15

Анонимен

преди 2 години

Един пирон не са забили в тая страна, откакто заграбиха властта миналата година с измама. Защо им позволихме да съсипят бъдещето ни?