223

баба мара

преди 2 години

освен да продават оръжие и да печелят от воината сащ да кажат има ли военнисъветници при нарко-мана защо не пращат хуманитарна помощ и не взематбежанците в сащ

222

ЛЪОШ ЗАПАД

преди 2 години

НА ИЗКРИВЕНИЯ КОМУНИСТ АВТОКРАТ И КЪРВАВ ТИРАНИН ПУТИН САЩ МУ Е ВИНОВЕН...

221

КОПЕЙКИН

преди 2 години

ЛЪОШ САЩ

220

Анонимен

преди 2 години

касетъчни бомби в Сирия, Либия, Афганистан....ТИ КОЛКО ВОДКИ СИ УДАРИЛ ДНЕСКА

219

Анонимен

преди 2 години

САЩ съвсем мироопазващо пуснаха атомни бомби върху цивилно население-Хирошима и Нагасаки. Я НЕДЕЙ ДА ИЗКРИВЯВАШ НЕЩАТА БЕ РУСУФИЛ ГНУСЕН. САЩ ПУСНАХА БОМБИТЕ ЗАРАДИ ЯПОНСКИТЕ КАМИКАДЗЕТА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАХА ДА СЕ НАТРИСАТ В КОРАБИТЕ ПРИ ЗАГУБЕНА ВОЙНА. НЯМА ИЗВИНЕНИЯ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ ФАШИСТИ.....

218

Кой убива цивилни?

преди 2 години

САЩ са го показали стотици пъти - атомни бомби в Япония, *** във Виетнам, обеднен уран в Сърбия, касетъчни бомби в Сирия, Либия, Афганистан и още много други!

217

Ром"с

преди 2 години

Тези американците май мислят целият свят за аборигени ,а те са великата раса и могат да съчиняват колко си искат и аборигените ще им вярват..

216

Анонимен

преди 2 години

при очакваното повторно нападение сигурно ще се случат много по-зверски и дивашки действия!

215

Анонимен

преди 2 години

Американците разкъсаха 7/седем/ деца в Афганистан в края на август миналата година! Американците вече позорно са изгонени от Афганистан! Никакви военни действия и.от дрон удрят ЦИВИЛЕН бус с 3 възрастни и СЕДЕМ ДЕЦА в СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА! Що не ривахте тогава? В Белград убихаТРИМА китайски дипломати в мисията на Китай. В Ирак отстреляха екип на Ройтерс. А тук кръщаване улица"Героите на Украйна". Надежда Савченко й е присвоено званието"Герой на Украйна"защото е убила двама руски журналисти!!!!!

214

Иди......

преди 2 години

До Анонимен 269...Ти какво? Пуснаците да не останат по назад ли!!!!!!?????

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267Не видях доказателства да са убити деца. Труповете бяха с бели ленти каквито носят руснаците. Пълно с клипове публикувани от самите украинци как се гаврят и измъчват военопленници. Повечето поражения по сградите са косвено или пряко причинени от украинците. Руснаците предупреждават когато ще ударят с ракети обект, където има и цивилни. Наш човек от Харков го каза. Та....кои са варвари? А за малолетната дето на 2 рия ден разбрали, че е забременяла от предполагаемото изнаислване..

212

Анонимен

преди 2 години

Нещо за Хирошима да кажат? Кой планира изгарянето на 200 000 мъже, жени и деца?!

211

Хyiчо

преди 2 години

Ако не вярваш на Володимир Кокаинович, питай СрАЩ Москва планирала, а се прилага от нацистките ***?!?? Краварска пропаганда!

210

Анонимен

преди 2 години

Изверги и варвари да убиват деца и цивилни

209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 263Каква демокрация в украйна бе как може да сте толкова малоумний? Нали там на власт е военна хунта спусната с преврат от семейство байдънови!

208

Анонимен

преди 2 години

кадрите от Буча са взаимстване с Холивуд!

207

Анонимен

преди 2 години

До Диана Путин иска да подчини Украйна да няма Зеленски и демокрация а Украйна в руската орбита затова и преговорите се провалят

206

Гост

преди 2 години

Световния елит е за лудницата, да им дадат по 1 рогат пръч от дърво и зад решетките.

205

Анонимен

преди 2 години

Глуп.0сти говорите, господин Съливан и го знаете. Малтретирането но собствените цивилни граждани е запазена марка на доблестната украинска армия. Ако руснаците не щадяха цивилните и действаха като вас в Ирак и Либия, Украйна отдавна щеше да бъде превзета.

204

Диана

преди 2 години

Не знам какво е било планирано от Москва в тази война с Украйна, но знам със сигурност, че Западът можеше и все още може да спре войната като вразуми Украйна - те ще ги послушат! Какво знчи, че Зеленски не бил готов да откъсне територии от Украйна? Та всичките им територии са само на книга, придобити с разни техни машинации над руснаците..Украйна има най-голям интерес да спре до тук и да даде на руснаците малкото, което искат само за да покаже желание за разбирателство и мир с тях..