19

до 21

преди 2 години

Това е нищо. В моята фирма съм забранил презервативите и който иска да ръти колежки, трябва да си нахлузи овче черво, или гледа отстрани. Обаче от тая работа и заради Чефо коцкара, овцете драстично намаляха, но ти ще го разбереш това по цената на агнешкото след няколко дена. Дивизът ни е "Борба с пластмасата и найлонЯ до последната овца".

18

Анонимен

преди 2 години

Някаква система за обратно изкупуване на пластмаси няма ли да има ?

17

Анонимен

преди 2 години

Един круизен кораб изхвърля 30 тона oтпадък на седмица директно в морето и океана. Една игла в купа сено. В глобален мащаб, как човечеството би се отказало от пластмасата, като е толкова приложима и евтина. Дайте решение? Другото са празни приказки. Един продукт вече е с по две-три опаковки!

16

Зелената мафия

преди 2 години

Найлоновите торбички и пластмасовите чашки трябва да се заменят с хартиени и дървени. Пластмасата трябва да изчезне. Затова всички трябва да се борим с пластмасата, докато не отсечем и последното дърво на тая планета. После ще отидем да се правим на еколози на някоя друга, докато не погубим и нея.

15

Анонимен

преди 2 години

Пишман еколозите първо да се образоват какво е "замърсител". Огромният процент от пластмасата не е токсична и не замърсява околната среда. Напротив, пластмасата спомага за решаването на много екологични проблеми, като прекомерното изсичане на горите.

14

Анонимен

преди 2 години

И какво от това? За разлика от много други неща, които поглъщаме, пластмасата е безвредна. Прахът от неизмитите улици е сто пъти по-опасен. Досега умрял, или разболял се от погълната микро пластмаса няма нито човек, нито животно.

13

Д-р Исня

преди 2 години

До 13....В тази връзка шита с конци найлонова торбичка виждал ли си :)

12

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно ша станем нетленни

11

Анонимен

преди 2 години

С какво се пие това ?

10

ДДРОнег

преди 2 години

На съвременният човек културата е много ниска, дори и в цивилизования свят ... Колко от нас биха живели екологично и колко от нас знаят как ?!

9

Д-р Исня

преди 2 години

Пластмасата е като оловото. Трябва да бъде забранена, защото не сме дорасли и не знаем как да я използваме.Дай му на туземеца един пистолет и му гледай сеира!

8

анонимен

преди 2 години

А българските привърженици на Путин,казват че: няма Ковид 19,че няма война,а е специална операция. Казват също,че няма замърсяване на Земята,а това са природни цикли, т.е. не вярват в екологията. Защо така си приличате в простотиите?

7

555

преди 2 години

Пластмаси, палмово масло(хидрогенирано) ,маргарин ,4 и 5G излъчвания , компютри спомагащи най-вече за обездвижване на хората , тунинговани вируси, лекарства, оръжия , войни-----и всичко това създадено за бъдещо "добруване" и депопулация на себеподобни.

6

Анонимен

преди 2 години

Те ви инжектираха с нановаксините, а сега сте били поглъщали пластмаса ей така от само себе си,заради замърсяването, добреее

5

морски

преди 2 години

Гларусите дори да погълнат твърда кост, много бързо я разграждат в тялото си. Същото трябва и да се случва и с пластмасата погълната.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо е разрешено да се готви и да се пуше по терасата. Всички вредни частици отиват по горните етажи. Това е геноцид.

3

Роза

преди 2 години

Едва ли е възможно елиминирането на пластмасите в обозримо бъдеще!След петдесет,сто години-възможно е хората да се вразумят и да започнат постепенното ограничаване на пластмасите,но на сегашния етап-едва ли!

2

Анонимен

преди 2 години

Ами в България кога ще има заводи за рециклиране? В много страни използват пластмаси с пясък вместо плочкии по улиците.

1

ЮдеюСемит-Професор

преди 2 години

тоя е Полезно Гоим - това е за Ваше Здраве!