9

Анонимен

преди 2 години

Смисълът е да се върнеш и да излъжеш селяните и да им вземеш парите :)))

8

Bp

преди 2 години

Докле е младост, дотле е сладост. Върнал се като пенсионер да живее социален живот.:)):)):)):))

7

Анонимен

преди 2 години

Завърнах се, ама като пенсионер, заради приятели и роднини и социален живот. Иначе под европейските дрехи българинът в голямата си част си остава тъмен балкански субект с нюх за келепира. А държавата си е още факсимиле отвсякъде, имитации на дейност, прави впечатление силно завишения наципопулизъм, антиевропеизъм под ръка с чалгаджийство, ракиеносалатен режим и ширещо се безхаберие навсякъде и за всичко. Та е нормално един млад кадърен човек да си търси късмета в уредена държава.

6

Anonimen

преди 2 години

Имате нужда да т,а,р,а,ш,и,т,е завърналите се, ама вече няма от къде? Няма пари в Европа, няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва сериозна кампания сред българите в чужбина отново да се върнат у нас.Ние имаме нужда от тях и те имат нужда от своите близки.Не всичко е пари,приятели.

4

Боби

преди 2 години

И аз се завърнах след години в странство. То учих, работих, много нещо постигнах, ама друго си е да седнеш на маса с близки хора и да си кажете неволите. Инак, хроничен депресант при тежкоплатен психоаналитик... Не, мерси!

3

аз

преди 2 години

Аз се върнах преди 4 години. За сега смисъл има но само в личен план. В професионален положението е ТЕРА зле. Работодателя в България иска опита на човек който е работил в Европа но иска нещата да се правят както е в неговата фирма - Т.Е. иска да да с ресутсите за каруца да произвежда Мерцедес. Скоро пак ще хваня пътя, това е сигурно!

2

Анонимен

преди 2 години

Да си лузър на няколко континента и да се опитваш да го представиш като постижение някакво. Кадърният навсякъде си е у дома.

1

Анонимен

преди 2 години

те са за малко тук, после пак се връщат