20

Димитров

преди 2 години

ПРИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИТЕ КОЙТО СА ПО ГОЛЯМАТА МАСА В МАЛКА БЪЛГАРИЯ ПРИ ТЯХ НЯМА КРИЗИ.

19

Абе

преди 2 години

Взимайте по 700 лева заплата и се хилете като изглавени ,най *** сравнение до сега ,***

18

Да попитам:

преди 2 години

Каква е тази "Българска асоцияция за управление на хората"?! Кого управляват,защо го управляват и по чия заповед става въпросното управление? Либерастките НПО денонощно "умуват"как по-бързо да смачкат духа на БЪЛГАРИТЕ и да ги превърнат в безмозъчна зомбирана ***! Бесни са,че манипулациите им,за които получават огромни пари не постигат целите си! Не успяха да ни принудят да се ваксинираме уж доброволно! В момента не успяват да ни принудят да плюем в хор по Русия и Путин! Те са една говорилня!

17

Анонимен

преди 2 години

РОБИТЕ ТЪРПЯТ НА ВСИЧКООООООО

16

Анонимен

преди 2 години

Българите се проявяват като търпеливи на кризите хора гледащи в купичката си свивайки рамене надявайки се на нов спасител като Свети Буда Мъченик

15

Тъй

преди 2 години

Шефове гадняри държавата мафия и съсипване живота на хората Не мислят за никой техните интереси ги интересува а не чуждиСамо мачкане и кражби на еврофондовете

14

Анонимен

преди 2 години

Българина живее (оцелява) в постоянна криза. А за устойчивост не може и дума да става. Устойчиви са примерно в Пакистан и Афганистан. Въпреки че живеят в пустиня и ги съсипаха от войни те пак се увеличават. А нашия народ е най бързо изчезващия в света! Имаме си всичко, чудесна земя и условия за развитие но се инатим. Сами си искаме да се затрием и това е. На инат.

13

Анонимен

преди 2 години

Най-ме е яд от всичко, че все ние, редовите граждани, си патим от некадърността на управляващите!

12

Анонимен

преди 2 години

Устойчиви, а? Нема тепане тая гaд?

11

Анонимен

преди 2 години

"По-добре недоволен човек, отколкото доволна ***"

10

селянин

преди 2 години

Абе какво да ви разправям? Българинът е като глава кромид, кокото пвече го газиш, по голяма става.

9

Дечифутизатор

преди 2 години

Българите към днешна дата са най-големите лузъри на планетата поради гълвотията си, така че от криза в криза, ич им не дреме, от това по-малко лузъри нема да станат;))) Българина към днешна дата тва е Вечното Падане в Бездънната Бездна! От пример в древността за тва, какъв требе да бъде човека, днес българина е деградирал да бъде пример за тва, какъв да не бъде човека;)))

8

Анонимен

преди 2 години

Иване днеска пак ли ще говориш за финанси,само се оплакваш нищо не ти стигна ненаситност алчност,трябва човек да е доволен и да цени това което има,има хора които са по зле от тебе но ти не ги знаеш,защото седиш по цял ден тука и не излизаш не работишземи си намери работа неква.

7

Хах

преди 2 години

Ами що слушаш какво лъготят всеки ден разните му там капацитети и зомбатори? То на тях за това и се плаща, да се хващат шараните.

6

айдее

преди 2 години

Пак платени глупости!

5

Анонимен

преди 2 години

А кога излезнахме от кризата?Откак се помня все по телевизията ми говорят как България е в криза.

4

ОРфи

преди 2 години

Понякога робският манталитет помага да преживееш всякакви кризи. Бунтовната си страсти *** уталожва по кръстовища, паркинги, и т.н. - не понася посегателства само върху най-святото - таралясника- сърцевината на селската му чест.

3

Учуден

преди 2 години

И за такива глупости някой дава пари?

2

Анонимен

преди 2 години

Чудесата в България траят по 3 месеца а кризите по 3 века..

1

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че кризите не му влияят на българина. Той си живее в някаква паралелна реалност. И си плаща цената. За КОВИД платихме с най-висока свръхсмъртност, сега за войната в Украйна седим на 2 стола, а всички знаят какво става в такъв случай - предатели и към НАТО и към Русия.