48

До 42

преди 2 години

Разбрах защо ни набоцкаха. Само, че в България и Румъния набоцканите са около 30 %, а в развития свят около 90. Сега остава да ми кажеш, че на ИИ му е прецакана работата и българите ще завладеят света, докато другите изпукат от ваксините. Между другото казваха, че до 1-2 години след вакса се умирало, явно ваксинираха киборги :)

47

И

преди 2 години

дЯцата на три де принтер.

46

у6

преди 2 години

Метавселени, роботи навсякъде, май Матрицата си е истина, само че няма да има войни, ами ни сами ще си го направим

45

Анонимен

преди 2 години

Професиите са само две . Западна по.д.лога и Усвоител на еврофондове . Други професии в територия обитавана от фес.ове.те герб - дпс подлрепяни от ЕС и медиите няма да има .

44

Хемус

преди 2 години

Професията дървен философ няма да изчезне обаче!

43

Анонимен

преди 2 години

75% ще са безработни след въвеждането на ИИ повсеместно. То така или иначе такъв процент от населението е с КИ на някои от по визшите видове ***... Тези от статията също са в горните 75%...

42

Анонимен

преди 2 години

Тука само *** има не може да се впишем.

41

Анонимен

преди 2 години

Квантова комуникация!? Правим квантови сплитания в БГто? ...Олемайко! Институт за роботи! Български? На някой да му трябва български робот?? Може да псува добре...на друго обучение не се поддаде за съжаление

40

Готвача

преди 2 години

Ще изчезнем, защото няма де има храна! Готвят планирано измиране от глад!

39

Гошо

преди 2 години

Не разбрах готвачите защо ще изчезнат

38

фермер

преди 2 години

Моята остава. Ежедневно съм в творчество. Все нова и нова техника.

37

ххххииихи

преди 2 години

Днес само вицове на тема изкуствен интелект и професии на бъдещето......Без коментар ...

36

Нннн

преди 2 години

Да роботи ще пасат овце, кози и крави.

35

А Най-Старата

преди 2 години

Професия ще изчезне ли или пак добри пари ще се вадят с нея?!

34

СЛЕДНИТЕ

преди 2 години

Професии ще бъдат заменени от ИИ - лекари и адвокати. Джипито ще е нещо като робот. Ще останат само лекари-учени да трупат още знания и да тъпчат експертните системи с инфо - на терен обаче роботи ще работят с хората. За адвокатите какво да кажа - всички закони в база данни и малко правила и те ти уеб персонален адвокат съветник. Е трябва да си признаеш пред него какви са ти фактите и доказателствата :).

33

до анонимен

преди 2 години

"Безработицата ще скочи на 90 %." - не няма... Затова бяха ваксините... :)

32

Анонимен

преди 2 години

Миналата година, когато изтъквах това като една от причините, поради която се създаде Ковид и поради която искат да намалят населението, разни панелни ваксъри ми обясняваха, че не било така хахаха ... Разбрахте ли сега, защо населението трябва да се намали (според елита, не според мен)? Разбрахте ли защо ви набоцкаха така масово? Ами за да ви скапят имунитета и след това природата си знае работата. Честито на ваксърите! Иначе естествено пожелавам на всички да са живи и здрави!

31

Анонимен

преди 2 години

"Журналист" вече официално е професия, за която се изисква творчество, така ли стана? "Изисквания за позицията: умения за творческа интерпретация на събитията съгласно водщия политически наратив."

30

Анонимен

преди 2 години

100% ще има депутати, а за там не ти гледат образованието и възможностите, така че айляк да е, да не се стресираме излишно.

29

Анонимен

преди 2 години

Бедно вие въображението