62

Анонимен

преди 2 години

Има провокирано напрежение като подготовка към предсрочни избори, координирано от Митрофанова.

61

Анонимен

преди 2 години

Има, точно заради Гюров. С нелепата си апликация, може би нарочно, той провали цялата кампания. Никой не го знаеше кой е. Натресе се напълно излишно на конкурса, в последния момент, с някакви съмнителни дипломи и квалификации. Някакъв управител на голф игрище реши да става централен банкер. След това опорочи процедурата с клевети по адрес на другия кандидат. Накрая, след като напълно провали процедурата той благоволи да се изтегли. Това недоразумение направи поне едно нещо като хората.

60

Живко от Варна

преди 2 години

Повечето държави всъщност са на БИ сексуални и хомосексуални жени, както и на БИ сексуални и хомосексуални мъже !Въпреки че те са такива, имат деца, щастливи хора са и всичко им е наред !Повечето от тези хора са и извратеняци , но понякога !Великите хора са тези, които се отличават от масата, независимо в какъв вариант !Аз кога ще живея истински добре, кога ще бъда истински щастлив ?Помогнете ми, за добро ще бъде !Обещавам !

59

Бай Иван 2

преди 2 години

Ха ха ! Защо без машинно гласуване! З да тръгнат пак индиийските нишки в гетата ли?Така ли ще печелите избори крадливи курумпета? И после пак електричесво и вода без пари за тях , на гърба на обикновенният българин.12 г върнахте държавата в първи клас. Само кражби и пак кражби .Нормални млади хора не остнаха в Бълагария.

58

До 47

преди 2 години

Какво помниш за Костов, той съсипа пенсиите на родителите ни. Ограби и разпродаде, всички заводи, построени от родителите ни, подари на Дънди прешъс, природните ресурси на държавата. С любезното, съдействие на Козяк.

57

Анонимен

преди 2 години

След гаврата с картините на Майстора, това откачено видео на "аз съм Наско", ни идва в повече. Инфантилът успя са привлече вниманието ни, с простотията си и гарата си, с институцията, която представлява. Последващите му действия са чисто нахалство, от обяснителното видео пред герба и знамето, долъжата, че видите ли, искал са привлече вниманието към културното министерство, бла, бла. Подценяването на аудиторията, е очевидно. Оставка.

56

Анонимен

преди 2 години

За да оцелеем и върнем българската си държава, трябват ни предсрочни избори, без машинно гласуване.

55

Схемата се повтаря

преди 2 години

Мутрите си купиха машини и си управляват. Както каза Тошко от ИТН, мутренски прийоми. Както каза прокуратурата, само мутрите имат интерес да закрият спецпрокуратурата! Дали да очакваме нещо хубаво от ПП, като партия на Божков?

54

Диана

преди 2 години

До Лечев Какво му е компроментираното на кандидата на Слави? Тук се изказват такива смешни БСПарски причини, каквито никой друг освен тях не може да изсмуче от пръстите си - бил идвал от българския банков сектор, на което американската им шапка не гледала с добри очи, значи..Смеш.ни.ци!..Но..Нали за това са трошили толкова пари по чуждите банки, как да допуснат някой от българска банка? Не може, разбира се! Те или ще крадат или да..Никакви пречки по пътя - борба до дупка, значи..Не.год.ни.ци

53

Анонимен

преди 2 години

Оставка

52

пияница мистик

преди 2 години

Лапаломата е голяма, другари и другарки с нулева корупция и чиста прозрачност на решенията :))) Тука няма чекмеджета с кюлчета, всичко е в името на Народа и вече не се краде и няма корупция, нъл тъй ве Кире? То за това е тая борба за БНБ, за все по-голяма услуга на народа, не за лична изгода. Баба ми навремето казваше: "КОЙ КАКВОТО СИ НАПРАВИ САМ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ"

51

анонимен

преди 2 години

БОЙКО, ВРЪЩАЙ СЕ! - изстрадалия народ те моли!

50

Анонимен

преди 2 години

Ми сложете мене да мирясате бре алчни твари!!!Обещавам ви ,че няма да слушам нито един от вас и ще работя в полза на обществото като цяло и на Държавата!!!

49

Мдаа

преди 2 години

Лично ас след като дойдоха новите стари лица на промяната харча всичкоТая игра вече сьм я играл днес хляб -2 лв утре 10 Имаш -5000 лв депозит в банката утре я няма и банката

48

Лечев

преди 2 години

Славиту иска да окаля и БНБ с пореден компрометиран човек. Не мога да разбера що за хора гласуват за ИТН. Предполагам са обслужващ персонал в западна Европа с Булсат антени на квартирите, слушащи чалга.

47

Диана

преди 2 години

Не може да има коалиция с БСП - БСП знае само себе си! Борбата с корупцията не е нужно да е на първо място в задачите на един банков гуверньор - има си специална комисия към правителството с личното председателстване на Кирил Петков, която да се грижи за тези неща! Но БСП винаги мътят водата за да могат да оцелеят жищническите им страсти..БСП не са политици и никога не могат да бъдат - всички, които стоят зад тях са о.в.ц.е без мозъци или крад.ци и мо.ше.ни.ци..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

46

Ха ха

преди 2 години

Помни ли някой как отидоха парите на бальците в фондовете на костовАкб форест и сиеМасовата приватизация

45

Пп

преди 2 години

Помня списака на предишната промяна -113 официални кредитни милионери след това настана масов глад като сега - всички си живеят в чужбина и щракат с пръстиОсьдени няма

44

Анонимен

преди 2 години

Млади ли? Отдавна са пълнолетни. Но са инфантилни глезльовци, нахални, празни ентусиасти , алчни за пали и постове. Те са кукувци, кукли на конци.

43

Киро

преди 2 години

И каква се получи? Всички които са работили и отглеждали деца и плащали данъци в България не стават, а измекяярите предпочели да се чупят в чужбина и да идват само да смучат- стават.