20

Анонимен

преди 2 години

И тоя отива да спасява натовските гла*ворези в Мариупол. Дано руснаците забавят работата, та да ги размажат тия интернационални пс*ета на Азовстал.

19

Анонимен

преди 2 години

ТАЙНА МИСИЯ, има основателни предположения, че под афиша на наемници от цял свят, в Укропия воюват велико множество кадрови НАТО офицери - някои от които в законен отпуск. Специално за евакуацията на малка част от тях, в Мариупол бяха изпратени и свалени от руснаците десетки въртолети и един цял кораб под малтийски флаг "Апачи", който онзи ден беше разстрелян и пленен от Черноморския руски флот.

18

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо е нужно да се консултира с ръководството на ЕС. Те не са никакъв авторитет.

17

Анонимен

преди 2 години

Обаче каква хубава снимка на канцлера. Супер

16

Анонимен

преди 2 години

Канцлера е умен за разлика от английския клоун.

15

Анонимен

преди 2 години

Русия иска за Украйна неутралитет по австрийски модел, а не по шведски или финландски образец.

14

Диана

преди 2 години

До Анонимен15 Няма рискове да разговаряш с един човек - напротив, ще го разбереш по-добре и може би ще намериш вярното решение на проблема! По принцип, щом нещо се е случило, то ще е от Бога или ще е последица от неспазването на Божиите закони..Украинците наистина са се озверили, не приличат на хора..Бог отрича отмъщението, а те ще отмъщават сега на руснаците за гладната смърт на много украинци по времето на СССР..Като че ли с това ще им върнат живота!..

13

Анонимен

преди 2 години

Сега Путин ще има достатъчно снимки които да манипулира. За да покаже пред руснаците, че не е изолиран:" виждате ли, те ни търсят и искат да разговарят с нас". Нехемер бе критикуван от някои политици в Австрия и ЕС, че постъпва неразумно. Че се поставя в риск.

12

Поправих заглавието:

преди 2 години

Нехамер, канцлерът на страната, която отказа на зеленски са им скимти пред парламента, ще ходи да бие коляно проед Путин и да го моли за евтинг газ и пшеница (като за унгарците) докато на другите евроджендъри правителствата им съветват да ходят с по два пуловера и да не се къпят за да накажат Путин.

11

Диана

преди 2 години

Според мен, Русия трябва да потърси контакти с политическите върхове по западните страни и най-вече с Байдън и да се реши какви ще бъдат процедурите по прекратяване на войната и последиците от отказа на Русия да участва повече в тази война..Предполагам, че Западът затова не харесва толкова много Путин и защото той изобщо не прилича на политик, с който може да се дебатират подобни теми..Но ако Путин е руски президент, той е този, който трябва да поведе хорото, което не се случва вече 30 год...

10

Анонимен

преди 2 години

Колко с руска кръв са избити-КАТО СЛУШАМ ВСИЧКИ СА СМЕСЕНИ-ЗЕЛЕНСКИ СЪЩО НЕ Е ЧИСТОКРЪВЕН УКРАИНЕЦ, ОТ РЕПОРТАЖИТЕ ВСИЧКИ С РОДНИНИ В РУСИЯ, ВЪПРОСЪТ Е СЕПАРАТИЗЪМ ПОДКЛАЖДАН ОТ РУСИЯ И АНЕКСИРАНЕ НА ТЕРИТОРИЯ НА ЕДНА ДЪРЖАВА!АНАЛОГ- ТУРЦИЯ И КЪРДЖАЛИ ХАСКОВО СМОЛЯН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!РУСИЯ Е ЗЛОТО!

9

Диана

преди 2 години

До до бате Сандо Не си прав! Украинците не могат да убиват руските си поданици без съд и присъда! Вместо да потърсят съдействие от руснаците за решаването на проблема с тези хора, те само хулеха руснаците...И какво според теб, руснаците да ги оставят така да си избиват невинни хора, които са с руска кръв?!..Западът можеше да спре тези безобразия там, но той само им гледа сеира, всеки, който е против Русия е за тях, значи - нали Студената война с Русия официално не е завършила..

8

Анонимен

преди 2 години

За БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ВСИЧКО РУСКО Е ПРАВИЛНО ,ВЕЛИКО ,НЕПОВТОРИМО!ДАЖЕ ИЗПРАЩАНЕ НА МЮСЮЛМАНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ В СЪСЕДНА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА!ДА ЗАВЗЕМЕШ ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА Е ПРАВИЛНО ЩОМ ПУТИН ГО ИСКА!ТЕЗИ ПРОСТОТИИ СЕ ГОВОРЯТ ОТ ХОРА С ПРЕТЕНЦИ ЗА КУЛТУРА ОБРАЗОВАНОСТ И С ПОЗИЦИИ НА РАЗЛИЧНИ НИВА!ШИЗОФРЕНИЯТА СТАВА ЗАРАЗНИ В НАШЕТО ОБЩЕСТВО!

7

Анонимен

преди 2 години

Доставки на Украйна и среща съсЗЕЛЕНСК И ПУТИН! КЪДЕ Е НАШИЯТ ХРАБЪР ПРЕЗИДЕНТ? ЕРДОГАН СЪЩО ПРАВИ ИНИЦИАТИВА НАШЕЯТ ПОД ПОЛИТЕ НА НИНОВА МИТРОФАНОВА И ДЕСА А ЙОНЧЕВА ИМ ПРАВИ ВЕТЪР

6

Сата НАТО

преди 2 години

Що за идйотин е тоя, кой го е избрал с тая физиономия на избегал от лудницата?

5

Диана

преди 2 години

Скоро един западен капацитет се произнесе, че Студената война въобще не е била свършила..Това ме очуди в първия момент доколкото каква война може да има ако едната страна не участва в такава. Но като се позамислих..Всъщност всичко започна с руската ПЕРЕСТРОЙКА, Русия катастрофира, Варшавският договор се разпадна, ЕС придърпа бившите соц.страни, отделяйки ги от Русия и никой никога не е споменавал официално за край на Студената Война - тя си продължава официално между Запада и Русия!..

4

до бате Сандо

преди 2 години

Значи украинците са виновни, че не се предават!!! А, оня да има право да им троши държавата. Е, това ще е до едно време. После нещата се връщат. За тия дивотии давност няма да има никога.

3

факт

преди 2 години

Ще иска по евтина газ от Путин, има политици който гледат интереса на народа си....

2

Сандо

преди 2 години

да, ама украинците не искат да преговарят, те искат да се бият, искат оръжие и искат да пищят и реват как дъжавата им е срутена после

1

Анонимен

преди 2 години

А Дахамер, по чия инициатива?