44

Анонимен

преди 2 години

що реват бре, нали ги взеха да помагат,що чакат сега държавата

43

Анонимен

преди 2 години

Има бежански центрове

42

Анонимен

преди 2 години

Защо не настанихме сирийците по хотелите и тебягаха от руснаците . Дискриминация или далавера

41

аз

преди 2 години

Когато ги настанявахте не ревахте а сънувахте Евро-парички. Само че проспахте факта че Европа плаща със закъснение и се задсава летен сезон през който 40 лева на човек на ден са нищо. Но пък от друга страна - така или инъче руски туристи няма да има тая година така че и тия 40 лева са ви добре дошли.

40

пияница мистик

преди 2 години

Аз имам решение. Украинките до 30 години с красиво излъчване да идват у нас, аз ще ги гледам, децата в хотела да стоят :))))))))))))))))))

39

Ами

преди 2 години

в колапс са! Хотелите са за туристи, бежанците в бежански центрове!

38

Я...пак...

преди 2 години

"Фалирал собственик"?? Някой...? Знаете ли колко пъти се препродадоха разни хотели?! Не може да се хванат следите на паричките. Затова ги препродадоха през последните години. Схемата е изпитана, няма страшно за тях!

37

Анонимен

преди 2 години

А в Турция създават отделна авиокомпания за превозване на руските туристи и очакват над 1 милион руски туристи в Турция това лято. Всеки ако похарчи средно по 1000 евро, това са 1 милиард в турската икономика. А ние ще лигaвим голия на ЕС, защото сме много далновидни и демократични и затова си плюем на националния интерес.

36

Анонимен

преди 2 години

Че някой задължи ли ги да приемат укри за без пари?!? Не? Сега що реват? Видяха възможност за лесна бърза печалба, пробваха - прецакаха се. Техен проблем! Да няма аз да плащам бизнес издънките на бай Ристо хотелиера, дето не мисли повече от седмица напред? Да фалира и да не ме занимава.

35

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков с меката китка се грижи само за украинците, но не и за българите!

34

Аз

преди 2 години

Който си е канил гости да си ги гледа за негова сметка, то не беше показност как още от границата хотелиерите си ги взимаха и директно в хотела. Малко по габровски става- ела на гости да видиш комшията как посреща

33

гъбена яхния до 19

преди 2 години

болен си, лекувай се!

32

младен

преди 2 години

Ама как всички хотелиери и кръчмари алчно си направиха сметката държавата да им плати украинските туристи не е истина. А сега го яжте щото сте много алчни!

31

до Ели

преди 2 години

ама кой така Ви излъга, че има места в градините за украински деца???

30

ами

преди 2 години

ААААА що така бе миме?!? Преди месец без ДЪЖАВАТА да ви е молила,се удряхте у гърдите,показваха ви по тв-та,безплатни настанявания,хора с големи СЪРЦА. И това свичкото си беше чиста реклама,защото по това време на годината точно тези курорти винаги са били празни,"хотелиерите с големите сърца"се надяваха товва да продължи най-много 3-4 седмици-хем си "готин"и помагаш на бягащите от войната,хем ставаш популярен и си вдигаш "цената" за летният сезон.За жалост,това беше ОЧЕВАДНО за трезво мислещите

29

до рашън тролчетата

преди 2 години

гнусно е с писанията си да противопоставяте българи срещу украинци!

28

О хо хо

преди 2 години

А ЧИИ СА ХОТЕЛИТЕ??? БГ И КГБ ОЛИГАРСИ.

27

Я...пак...

преди 2 години

"Фарирал собственик" ли?Ами те си палят обектите заради обезщетението от застраховката...Господарите им стоят на сянка, както винаги.Питайте доверен ваш човек, да ви обясни нещата!

26

Моляяяя?!

преди 2 години

"а няма средства да върне депозити за великденските празници" ?! Значи, платил съм си резервация аз, а хотелиера ми я отказва в последния момент, че и отказва и да ми върне парите?!?! Лошо, много лошо. То, че ще ми върне парите е ясно, но и ще плати такива хонорари на адвоката ми, че може и етаж от хотелчето му да взема!

25

морски

преди 2 години

Хотелиерите ядат калкан от 30лв. килото. Знаете ли колко струва само една порция?! Айде нЕма нуЖда!