63

Анонимен

преди 2 години

Русите могат да воюват само срещу цивилните, това го показаха и в Алепу. Убиват мирни, разрушават болници и отричат до дупка. Така работи армията командвана от бившите чекисти и кгб.

62

ТОЧНО КАТО...

преди 2 години

Точно като т.нар. кланета в Тимишоара. Прочетете внимателно кой ги организира тогава и с каква цел.

61

Aнтирашист

преди 2 години

До ЯвноЩото не може, бре, раSSийско gavno, такова.Заработи ли още 10 стотинки за този коментар от раSSийските си господари, *** долна? Чуждопоклоннически kYRви!

60

Star

преди 2 години

Путин и начлниците му от кремлин веролоно нападнаха автономна Украйна,която е регистрирана от много години в ООН като независима автономна държава.И после генералите от кремъл заедно с кремълският капуут крещят с фалцетен глас как били преевани от Запада и Америката.Ми те утре и България ще наебат,или поне жените и девойките ни.

59

Анонимен

преди 2 години

До айде стига бе.... 94 - Има град Днепропетровск, има и град Днепър.... Що се не запознаеш с географията поне на големите градове в Украйна, пък тогаз да говориш/пишеш?

58

Анонимен

преди 2 години

До айде стига бе....естествено, че звукът на приземяващия се самолет е различен. И това всъщност няма значение, защото поантата е, че пистата и в двата случая е използваема. А как наричат града руснаците, които не са коренното население, няма никакво значение, точно колкото и твоето мнение.

57

айде стига бе....

преди 2 години

Абе...екипът на Франспрес!!!! Как разбрахте,че е кацащ на писта самолет? Кацащият да не би да издава друг звук,неприличащ на излитащият???!!! И стига с тези поукраинчени названия.."Днепър".. Днепър е река. Градът се казв3а Днепропетровск,,но украинците/дето уж говорят друг език,досущ като наш,те македонци/ го преименуваха на Днiпро. с латинско "и" с точица. Също като "европската уния"..на баш-българите",дето пък ни наричат "***",."татари"..

56

До 48

преди 2 години

отговорът го знаят и малките децаАГРЕСОРЪТ Е ПУТИН

55

До 58

преди 2 години

С тази агресия Путин може да спечели само "Златните малинки". Но за съжаление няма да присъства на връчването на наградата, защото ще е зает в съда в Хага. А за България го номинираме за "Златен скункс"

54

Анонимен

преди 2 години

Демонтирайте М О.Ч. А.

53

Анонимен

преди 2 години

Някакъв Иво писал,че трупове няма. То камък върху камък не е останал. Хората не можаха да се изтеглят. Само Русия има ракети и само тя хвърля касетъчни бомби, ама трупове ,видиш ли ги, нямало. Леле колко е жалък тоя Иво. Тролът си е ***, ама такъв сбъркан чип е феноменално явление. Война без трупове. Добре би било, ама жертвите зоват за справедливост

52

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е на РР. РФ остава в миналото.

51

До 83

преди 2 години

Не за голяма част от коментиращите войната е ,,компютърна игра,,. Само промитите рублолюбски *** смятат така. Не русофили. Руснаците са против войната. Независимо от кремълския терор 60%руснаци открито са казали ,,не,, на войната в социологическо проучване

50

Анонимен

преди 2 години

Масови протести в Русия, въпреки,че закона забранява критиките на военната спецоперация. Руснаците са разделени. Скоро ще има големи проблеми за путинската олигархия

49

Анонимен

преди 2 години

Руската федерация остава в миналото. В бъдеще ще има само една скромна Руска република.

48

Анонимен

преди 2 години

,,Пусть всегда будет солнце,, . За тази песен руските милиционери арестуват млади момичета. Само Путин бил ,,слънце,, за Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

Чудесната новина е,че цял свят видя уродливото лице на руските комунисти. Такава богата страна като Русия превърнаха в пустиня, а хората й - в безгласни роби. Такава красива страна като Украйна безжалостно унищожават и то не защото им е враг, а за да я ,,освободят,,.

46

Анонимен

преди 2 години

За голяма част от коментиращите труповете и войната са компютърна игра да но там всичко е истина гинат невинни, а войната създава бедност и нищета и за нападната страна и за агресора.

45

Анонимен

преди 2 години

Щом сега руските *** отричат очевидното, значи Донецк и Луганск са пълна измислица. Ако беше истина, щяхме да знаем досега. Или са ,,страдали мълчаливо,,?! Защото просто не е имало друго, освен разселване на руснаци в окупираните Донецк и Луганск.

44

До 69

преди 2 години

Наистина ли си написал ,,захабка ,, с ,,б,,? Хахаха. ,,Як като бик и почти толкова умен,,.