68

до истината

преди 2 години

Прав си, щом учиндолската кукла на Доган бърза да си назначи човек начело на БНБ за 6 години мисля, че беше мандата, значи толкова и вярва в коалицията. Нинова пък вече действа по команда от резидента Ал Бънди да се разцепва. Явно фуражката изпуска юздите над кирови и ще докарва държавата до нова поредица от избори. В негов интерес е.

67

истина

преди 2 години

От самото начало беше ясно, че тази коалиция ще се разпадне скоро защото партиите в нея ги обединява омразата към един човек а не общи идеи и възгледи.

66

Анонимен

преди 2 години

Не съм подсрекател , но не може да развалите седянката на Коалицията -парите не миришат ... Иначе локуми в изобилие

65

Анонимен

преди 2 години

Някой да пита пиян Тошко на руска водка или на финландска е.

64

Анонимен

преди 2 години

Всичко идва от Дондуков 2. Явно се подготвят за нови избори и русофилска коалиция с Янев. През това време чорапчето ще си управлява.

63

Интересно

преди 2 години

Подходящ ли е за шеф на БНБ човек, който твърди, че не гледа документи за изплащане на 1 млн. в брой, докато ги подписва? Така твърди Каримански.Такъв разсеян човек ОК ли ли за гуверньор на БНБ?А ако не е разсеяни е знаел какво подписва, излиза, че в момента лъже, а преди време умишлено е нарушил закона. Човек, който лъже и умишлено е нарушил закона, подходящ ли е за гуверньор на БНБ?Едно от двете е. Или разсеян за милиони, или лъжец извън закона. Славчо отказва да го оттегли. ЗАЩО???

62

Анонимен

преди 2 години

Малкото ДПС по команда с Нинова реват, че ще разцепят коалицията, изненадани има ли?

61

Анонимен

преди 2 години

Вкарват ви във световна война, а вие се занимавате с банки, сметки, рекети. Ето това са чалгарските политици - коне с капаци. Какво ще правите с всичките тези пари и ферарита, като започнат да валят ракетите?

60

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !

59

Ива

преди 2 години

Може ли някой да ми обясни тая мутра какво прави в Парламента

58

Анонимен

преди 2 години

Ми излизайте от тая коалиция, кво ще правите когато Киро клекне на Херо за С Македония ... по-добре сега отколкото след националното предателство!

57

Анонимен

преди 2 години

За да не се рекетирате повече закривайте цирка и да ходим на избори. Забирайте със себе си и Юмрука дето ви докара.

56

Тош и т.н.

преди 2 години

Apes Together Strong!

55

Като сценарист

преди 2 години

не струваше, като политик - още по-малко. Другите оттеглят кандидата си, вие - не, обаче тия, дето отстъпват, ви рекетират. Логика Тошкова.

54

Анонимен

преди 2 години

И защо се поддавате на рекет - правете каквото трябва, пък да става каквото ще. Обяснете на хората какво и защо правите, обикновения българин не е толкова ***, повечето ще схванат в кого е вината.

53

Анонимен

преди 2 години

Излезте от тая "коалиция" на изгонени от ГЕРБ и комунисти и запазете поне малко уважение!!!

52

Тъй

преди 2 години

И сега кой ще плаща заемите и поръчките за самолети?

51

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА ПОДМЯНАТА ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКАМ СИ БЪЛГАРИЯ СТАБИЛНА СПОКОЙНА ОСТАВКА НА ВСИЧКИ КОИТО ДОКАРАХА ТЕЗИ *** И НЕЗНАМ КАКВО НАКАЗАНИЕ НА ВСИЧКИ РАЗРУШИТЕЛИ ДЕТО ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ПАДЕНИЕ НО КАКВО ВИ ПУКА НА ВАС МИЛИОНИТЕ СА В СМЕТКИТЕ ВИ А ТАКИВА КАТО МЕН ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ДЕТО ЖИВЕЕМ ТУК И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ

50

ЛЮСПЕСТ ШАРАН

преди 2 години

МАЖОРИТАРЕН ВОТ, ЕДИН ЛЕВ СУБСИДЯ, 120 ДЕПУТАТА, ПРОЗРАЧНОСТ, 4 МОСТА, 3 ТУНЕЛА, 2 МАГИСТРАЛИ, 1 ЦЯЛ ПРЕЕВАН НАРОД.

49

Анонимен

преди 2 години

Нормално е ИТН да се разграничат от корупционера Кирил Петков. За Петков рано или късно ще бъде съден за кражбите, които извърши.