131

Аз промяната

преди 2 години

До 137 НАЙ важното е България Ако изобщо интересува Подмяната и такива болни мозъци Изчегэртайте си сивото вещество мразещите Мразите себе си и България ДЕМОКРАЦИЯ и Развитие за България НЕ на болните мразещи

130

Анонимен

преди 2 години

МАРИОНЕТКИТЕ НА БГ ОЛИГАРХИЯ СЕ ИЗПОКАРАХА- МУТРИ В ДЕЙСТВИЕ- МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ЗАВЪРНАХА.

129

Анонимен

преди 2 години

Тоя ... От Грайндъра .. Ли ги вади тия изказвания ..

128

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван 2 А то една промяна, часови фалити и обедняване при 40% инфлация.

127

ПП

преди 2 години

ПП - Партия Пълен Провал.

126

Бай Иван 2

преди 2 години

До 136: Не искаме да го държим ,но сме принудени от ИТН/разбирай Доган/. Това правителство е коалиционно , компромисно .Правителство на отечесвеният фронт против ГЕРБ.Най- вайното сега е да се изчегъкат ГЕРБ и ДПС от власта ,да се прекрати огромната корупция и крадене.Нито ИТН искаме ,нито БСП но в момента това е положението.По- добре да вървим с малки стъпки напред отколкото да върнем Герб и ДПС на власт и тотално да загробим България.

125

Абе въпрос

преди 2 години

Кире, щом тоя Каримански е такъв бандит, защо хо държите шеф на най-важната комисия

124

Бай Иван 2

преди 2 години

Браво г-н Премиер! Отстоявайте промяната! Мафията ще се опитва всячески да пречи и да запази статутството,но вие дерзайте.Народът гласува за вас и промяната.ИТН са патерица на ДПС и ГЕРБ.Когато стане въпрос за важни и отговорни решения гласуват като тях.Трябва да назначат техен човек за говернъор на БНБ за да могат да си изнасят откраднатите пари без последствия, както стана с КТБ.Още веднъж - не допускайте да съботират промяната.

123

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков, нагъл комунистически и.д.ИОТ!

122

Анонимен

преди 2 години

Петков, кажи за далаверата за 1 млрд долара Гемкорд?

121

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !Те нарочно твърдят, че аз съм болен, за да не ме искат хората!Всъщност не съм болен !Запознайте се с мен и ме опознайте, ще разберете , че ще бъде за добро!

120

Анонимен

преди 2 години

Кириле, менте долнопробно, оставка! Веднага!

119

Анонимен

преди 2 години

Васко 1 и Тошко 2 - писна ми от овце, писна ми от овце.

118

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте новият чалга хит на "Седем-осми" : песента "Васко 1 и Тошко 2" Ще се разказва как беднякът е станал милионер.

117

Анонимен

преди 2 години

Слафчо и Тошко са събрали отпадъците и мошениците в БГ и ги даряват на българския народ. Доказани измамници и далавераджии са техни хора. Каримански дал 1,2 милиона лева на Васко от "Модерно предградие" в брой. Така ли ще раздава парите на държавата и БНБ? Ще източи Българска народна банка в брой и кеш за Васковци от "Модерно предградие". Каримански е като Цветан Василев, но по-прос. В БНБ има 18 милиарда евро валутен резерв, който искат да разпределят между мутри и чалгари.

116

Кирчо и славчо

преди 2 години

Дано някоя отговорна партия напусне клалицията и тези си отидат там откадето дойдоха

115

Анонимен

преди 2 години

Много зле е това момче срам ме е, че сьм бьлгарин

114

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, че Каримански е банкерът и съветникът на мутрите и шоомените като Слафчо, който им помага да крият и перат парите си. Специалист по фиктивни сделки, смяна на управители на фирми с Васко от "Модерно предградие", създаване на офшорки и тайни банкови сметки. С какво друго е бил ценен за Слафчо?

113

Хайде

преди 2 години

Хайде Киро на кирия, че ще изметем тавана на кабинета със голямата метла.

112

Истински ценител

преди 2 години

Хора, които съвсем умишлено настройват други хора против мен, така е защото някои хора искат аз да не се оправя в този живот !Искат да живея зле цял живот !Точно заради това настройват хора против мен !Тези хора са истински и алчни демони !Те нарочно твърдят, че аз съм болен, за да не ме искат хората!Всъщност не съм болен !