73

Не че нещо

преди 2 години

Защо мен трябва да ме вълнува, че някой не може да си управлява бизнеса? Ами да фалират. Ей я трудовата борса, и обещетения си има за безработица и т.н. Фалира, преосмисля нещата и започва нов бизнес. Къде е драмата? А точно пък пилешко и яйца има да ни заринат държавата.

72

Анонимен

преди 2 години

До Мхъм... Какви заплати? Всичко е машини при птичарите. На смяна имат по 2-3 работници. Виждал ли си колите им, имотите им? Цели фамилии тънат в лукс.

71

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Пред фалит били! Цената на пилешкото скочи двойно. Надуха цената на яйцата още преди месец. Птичарите са едни от най- богатите. Питайте Пилето! И сега пак за пари реват.

70

Мхъм...

преди 2 години

До уточнениеПърво ,една кокошка не снася всеки ден...но всеки ден яде около 120 гр.Второ ,цената на един килограм фураж вече гони 90 стотинки.При 54 ст.миналата година . Трето -освен фураж има и ел.енергия,заплати,опаковъчни материали и прочее. Яйце категория Л-26 ст.,категория М -24 ст. на едро е нормално.

69

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще вдигнат двойно. Все пак идва празник, в чужбина цените не мърдат но в kleta maika Balgariq нещата са в криза - няма как. Корона, война.. Опа, коронката вече не е на мода, еми дорбе остава войната. Та, война ала бала....

68

da

преди 2 години

Айде пак балкански номера, като се зададе празник и производителите все са пред фалит и за да не фалират вдигат цените двойно.Ай сиктир,като не ви изнася с яйцата,хвърляйте ги,ще купуваме македонски и турски. Дребни тарикати.

67

Комуновируса

преди 2 години

Имам нужда от пари, пенсията ми Асен я стопи, съпругата на Жоро Кадиев изнася ток на поразия, машините на фирмата ми хванаха корозия, мятаха евтини яйца на площада, сега за тях ще се редят пред полската Рада, цената на парното космическа, чака ни следваща зима арктическа.

66

Анонимен

преди 2 години

Ами па да ги пуснат малко тия пилета на слънце и на трева. То беше лесно да го завреш на лампа и топло в клетката и да го доиш животното на макс.

65

Анонимен

преди 2 години

И кои са тия? Оууу сетих се. Г-н Пилето от Ст. Загора, който подаряваше на Боко плеймейтки за 5000лв, кюлчета с неговия лик и му ближеше топките? Осмърдя Ст. Загора с фермата си за норки и сега като ги забраниха почва да реве. Да фалират. Минаваме на свинско

64

Ангел

преди 2 години

Всичко се повиши двойно и тройно, а чета че инфлацията била 10%.

63

Анонимен

преди 2 години

споко, ще изтеглим нов кредит и всичко ще се оправи, до следващата есен

62

Анонимен

преди 2 години

Русофобите на празен стомах и на тъмно: Всеки момент Русия ще падне!

61

Дядо Ваньо

преди 2 години

Другаруването с ес и крав.ария и враждата с Русия водят до фалити и бедност в БГ. Ние сме просто една колония на запада

60

Каун Грипенов

преди 2 години

Създадох с юмруче множество жадна за власт и служби ***,която ще движи турбините на семейните си ВЕЦ ове и соларни, ще перка със скъпи джипове за по 300 Хил. по дупките на Комитова и Гроздана за да гуляе по хотелите си на черноморието и беломорието. Да ви е честита "промяната" , драги сънародници,ха-ха-ха-ха.

59

Пичевъд

преди 2 години

Да пускат пилетата и кокошките да кълват тревица.......

58

Анонимен

преди 2 години

готвят ни :)

57

А дано

преди 2 години

Фалирайте та да дойдат по евтини яйца.

56

Анонимен

преди 2 години

Оправдания за да направят кората яйца 20 лв за Великден. Защо в съседни страни в магазините хранителните продукти не мърдат?! Отворете големите хранителни вериги, които ги има и примерно в Гърмия и вижте цените. Там не са мръднали. В България всичко е спекула!

55

Бико

преди 2 години

Повтаряйте зомбирани от Бабикянци и и хаджигеновци "кюлчета и чекмеджета" и ще станете по-богати на мизерия.

54

Анонимен

преди 2 години

А дизела е 3,20 лв.