106

Анонимен

преди 2 години

По случай Великден троль внимавай с пожеланията.

105

Анонимен

преди 2 години

А ти какво радваш ли се че руските жертви се увеличават. Ами те са убити с оръжия вкл. и патрони предоставени напълно умишлено на Украйна от повече от 30 европейски и натовски страни след започването на войната. Русия се бие с Америка и Европа. Много ясно че ще има жертви но те ще бъдат отмъстени. Честните хора не се радваме и не развявате чужди укр.знамена а жалим за жертвите. Бог да ги прости загиналите.

104

А руските жертви

преди 2 години

Се увеличават! Защо криете ?!Вече са над 26000 хиляди !

103

Анонимен

преди 2 години

По случай Великден едно пожелание към руснаците - нека и у вашата страна в скоро време да се разлетят крилати ракети и от небето да започне да пада огън! Амин!

102

Анонимен

преди 2 години

От летище Днепър не е останало нищо. Самото летище и инфраструктурата около него са унищожени. Руските крилати ракети продължават да летят и летят. Нямали информация дали имало жертви. Има информация. Има жертви и жертви са щабът и командването на бендеро-нацисткия батальон "Днепр".

101

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

100

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И защо някой да е прав нападайки чужда държава само не ми е ясно ?!??! А да напомня кого е нападала и окупирала русия: Литва, Латвия,Естония, Полша, Финландия, Грузия, Молдова, Румъния та дори и България. Та кой е агресора и защо трябва да го оправдавам ?!?! Путин си е жив Хит лер !

99

Анонимен

преди 2 години

До "Какво ми пука за Либия". Виж се имаш 31 минуса до сега. Освен че си расист ти си нацист.

98

Анонимен

преди 2 години

Смех... е "бот" да се знае.

97

Анонимен

преди 2 години

Прав си да си отвратен но бъди по кратък.

96

Отвратен

преди 2 години

Няма как да си откъм добрите, ако насърчаваш и финансираш нацисти. Няма как да си откъм добрите, ако нападаш и почваш война. Във всяко голяма семейство има братя които се бият, а другите страдат. Не искам нито на едните, нито на другите да помагам, щом са лоши. Помислете за България. Нашите клошари нямат право дори и на един ден на безплатен хотел и храна. Как ще мислиш за другите, ако не си оправил своите? Далаверка има, ще раздават пари за помощта.Тоест не помагаме, а се възползваме от войната

95

Анонимен

преди 2 години

Русия има нужда от стратегическа експертиза. Да повика западни експерти или поне китайски или ирански.

94

LOL

преди 2 години

до #110 - Да кажеш че на Русия ще и свършат ракетите е все едно да кажеш че на Китай им свършат китайците :D

93

Анонимен

преди 2 години

Руснаците трябва да насочат атаките към военни и стратегически обекти в западната част на страната. Там няма да има добра съпротива. Освен това не виждам защо ги жалят. Те да не са нещо привилегировани. Точно там може би са аслъ фашистите и нацистите.

92

Анонимен

преди 2 години

Еми щом Азов вече е унищожен то тогава как кораба ще мине на негова азовска страна. Странно.

91

Анонимен

преди 2 години

Смех... е " бот " има ги много. Пишат разкрачено. По това се познават и по цинизма.

90

Анонимен

преди 2 години

Не само според Лавров няма война, но то и на практика си е така. ВСРФ пазят мирното население. Ако не го пазеха да са загинали до сега а те са на почивка в България. Кофти. Киро черпи ние плащаме. Тъппаци сме.

89

Алекс

преди 2 години

Русия може само да разрушава.Затова Русия е бедна и мизерна държава.Руснакът може да се напие,да се качи на танка и да разруши съседната държава.За друго не го бива.

88

Да даааа

преди 2 години

Ами то реално погледнато това наистина не е война, а си е специална операция целяща да опази цивилното население и мирните граждани. Ако беше обявена война тя щеше да свърши с много бързи темпове, но съответно с недай си боже и много жертви, както си се прави резонно от нашите днешни братя с благородните оръжия като БОВ, атомни бомби, и т.н. средства за масово посещение. А в момента Зеленият наркоман се опитва да вкара цяла Европа, че и Америка във война заради подбудите от друга братска държава не малко известна със склонността си само да руши в името тя да е добре.

87

сигур от словакия

преди 2 години

Руските въоръжени сили са унищожили украинските системи за противовъздушна отбрана С-300 в районите на Николаев и Харков с високоточни авиационни ракети, съобщи в неделя генерал-майор Игор Конашенков , говорител на руското министерство на отбраната .