8

Анонимен

преди 2 години

Пътувал съм от Търново до София, Варна, за Южна България и никога не съм изпреварвал нищо друго освен каруца или колоездач. Карам си спокойно след камиони, автобуси, стари коли... Бърза работа нямам.

7

ББ от Банкя

преди 2 години

До Щирлиц А защо се получават КОЛОНИ от тежкотоварни камиони?

6

Щирлиц

преди 2 години

Вероятно става въпрос за рисково изпреварване на колона от тежкотоварни камиони и навлизане в лентата за насрещно движение......................Нещо неясно?Който разбрал,разбрал.А който не е разбрал,да продължава да изпреварва колона от тежкотоварни камиони.Бог да прости загиналите.

5

Анонимен

преди 2 години

Намалете си кражбите господа на високо и направете поне скоростен път там, убивате хора с вашите кражби. Господ да прости загиналите

4

д-р Мушков от 4-и км

преди 2 години

На нас война не ни трябва. Самоизтребваме се по пътищата.

3

Анонимен

преди 2 години

Тировете за да спестят някой километър не се движат Видин-Димово-Монтана, а тръгват през селцата където пътя не е подходящ за тях. Много пъти изблъскват, колите защото пътя е тесен и стават бели. Заради техните икономии се губят човешки животи и би трябвало да се забрани движението им от там.

2

Анонимен

преди 2 години

По нашите пътища всяко изпреварване е рисково. Бог да ги прости.

1

Ямуксикли

преди 2 години

Той сезона започна, май месец ще се включат и мотористите!Просто внимавайте и не пийте когото карате ще спасите вашия и нечий друг живот!