61

Анонимен

преди 2 години

Тя остава ама няма да е той!!!Я кажи що толкова ко налагаш???

60

ЧАЛГАР

преди 2 години

ПРОДАЖЕН, АМА ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ ОСТАРЯ И СЕ ПОБОЛЯ, ТА НЕ СТАВА...ОЛИГАРХА МУ СКОРО ЩЕ ГО МАХНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА- ЧАКАМЕ РАЗВИТИЕ ПО МУТРЕНСКИ- ПОМНИТЕ ЛИ КАК СЕ ОПРАВЯХА МУТРИТЕ...АМИ ГЪРМЯХА СЕ- ПРЕДИ ОЛИГАРСИТЕ СЕ ОПРАВЯХА С МУТРИ СЕГА С ПСЕВДОПОЛИТИЦИ ИЗБРАНИ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО.

59

Прожектор

преди 2 години

Марионетка на ДПС !

58

Цветелин

преди 2 години

Питам, Слави и компания. Защо ви трябва да държите БНБ...Народа ли пазите от корупция или имате някакви скрити интереси. Защо искате парите за магистрали и ремонт на пътища, дадени от Борисов по корупционни схеми преди 5 години. Мен и народа ли защитавате или има ваши фирми сключили договори за милиони. Нека платените да не пишат...ако може само самостоятелно мислещите. Всички май сте в кюпа а ние блеем и немеем и сваляме падишаха..но щом изтрезнеем...

57

аз

преди 2 години

абе тия славчовите хора нали щяха да оправят България ама вече три избора минаха и кво стана???

56

Анонимен

преди 2 години

Чалгар,заради такива разбирачи като теб и др.Радеф стигнахме дъното,ти от нищо не разбираш....

55

Пич

преди 2 години

Цяла година ходихме по избори заради тоя чалгар, сега заради него ще ходим отново лятото. Продължавайте да гласувате за него и го вкарайте и в следващия парламент. Току виж се очертаят и втори избори през зимата на тази година ;)

54

Анонимен

преди 2 години

Славчо се продаде на баце и доганя

53

Анонимен

преди 2 години

Този виждал ли го е някой на живо в последната 1 година или някой пише във фейсбука вместо него? Като толкова не иска или не може да се покаже на живо, то да не се беше захващал с политика и да си беше стоял в бункера

52

дедо от село

преди 2 години

E,патерицата пак се изходи!

51

София

преди 2 години

Славейко при следващи избори няма повече акъл да даваш!

50

Виц за чалгаря

преди 2 години

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

49

пияница мистик

преди 2 години

Абе тоя гей Славуцата още ли е фактор? 2 пъти получи шанс да управлява, скатаваше се като сега и само по Фейса пишеше (както и сега де). То така и аз мога да управлявам :))))

48

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да остане след като е уреден избора. Дпс+гроб+инт+възрожденци ...А иначе тоз делиормански само като го чуеш и ти е ясну че нищо не става

47

НАУЯ

преди 2 години

ИСКАМ ДА СИ ТАТУИРАМ " НИКОГА С БСП" , КАТО НА БАТЕ СЛЕВИ !

46

Анонимен

преди 2 години

"Не питай управника защо е про стак. Попитай себе си защо е управник?!" Българина няма ли да се научи да не прави експерименти на избори като избира харвардски крадци и лъжци, чалгари, наркомани и т.н.

45

Анонимен

преди 2 години

След калинката в МнВР Славуца ше ни натресе и подобна за управител на БНБ

44

Суверена

преди 2 години

Драги зрители, спите ли?

43

Анонимен

преди 2 години

Следващият опит за измама на Слафчо ще е предлагането на Сиромахов за шеф на БНТ и влизането на Слафчо в държавната БНТ да проповядва всеки ден чалга.

42

Анонимен

преди 2 години

Слафчовият Каримански трябва да се разледва за банкова измама за 1,2 милиона лева. Трябва да му предложат пост в ареста и после в затвора. Чалгарите защо не са разследвали по Гугъл техния скъпоценен кандидат и незаменим експерт? Тошко Африкански нали разследва Петков, Василев, а Каримански пропуснал? Разследвайте какъв измамник е вашата чалгарска скъпоценност.