525

Fallschirmspringer

преди 2 години

Ама какъв е проблемът да се осъществи връзка с капитана на кораба или с някой от екипажа и да се разбере каква е полуистината.Как се осъществява връзка с разни незнайни събеседници по селца и хуторчета.Твърде е възможно капитана да говори с пистолет опрян в тилът му ,но може да има някакви кодови имена и думи да се разбере какво казва.Все пак на евроТейски медии няма как да се вярва.Както е безсмислено да се канят разни пишман коментатори,които са на хранилка на фон-ция Джордж Маршал

524

Анонимен

преди 2 години

До 609 Анонимен 3/13 към този момента прави точно 76,9% пълноценни де би л и! Професора е бил прав! Да видим до довечера, може да станат 100%! Не съм очаквал такъв резултат.

523

Руска пропаганда

преди 2 години

Руска пропаганда - така беше окачествена информацията за морските мини, след ЕДНА СЕДМИЦА, стана ясно че било ИСТИНА. Но никоя Българска медия не написа опровержение! Сега да не стане пак същото - руските медии съобщават информацията, нашите медии и опорките пак говорят за ППРОПАГАНДА.

522

Plzen

преди 2 години

До Solar Powerто в чехия копат ГАЗ и нефт всеки ден , всеки час :)

521

Истината

преди 2 години

Лъжат , ще започнат масови протести срещу Украйна, то и без това народът не иска да е със САЩ, НАТО и ЕС.Азовците сами постоянно качват клипове с техните"геройства".21 век и една нация с промити нацистки мозъци-УЖАС!!!Както изгориха живи българите и нашите знамена в Одеса ,сега пак могат да извършат безчинства и да кажат ,че са били руснаците.Сега трябва да се молим на руснаците да спасят нашите моряци, ама с какви очи след всичката еврогей*ска помия ,която изсипахме срещу тях.

520

Путлериска пропаганд

преди 2 години

Нищо повече

519

ДДРОнег

преди 2 години

пак руски опорки ...русия нападна България , засега само по Интернет, но ако има възмопжност, ще ни нападне, както нападна близката им Украйна !!!

518

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

АЛО ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА УКРАЙНА, БЕГОМ ДА СЕ ОПРАВЯТЕ С АЗОВЦИ.АКО НЯКОЙ ОТ МОРЯЦИТЕ ПОСТРАДА, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА БЕ БЛЮДОЛИЗЦИ.НАЛЯГАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СПРЕТЕ С ТОВА САМАРЯНСТВАНЕ.КАТО СЕ БИЯТ ДА СЕ БИЯТ.ТОВА КАКВО ВИ ЗАСЯГА ИЛИ СТЕ БОГАТИ ЗА ДА ДАВАТЕ ПО 40ЛВ НА БЕЖАНЕ.ОТИДЕТЕ В БАНСКО ДА ВИДИТЕ КАКВИ КОЛИ КАРАТ УКРАИНЦИТЕ И КЪДЕ ЖИВЕЯТ.

517

Анонимен

преди 2 години

Фирмата, менажираща кораба, е собственост на човек на ПП, фактор във Варна. Четете Афера бг, там всичко е обяснено.

516

Мускус

преди 2 години

Хайде да Помислим преди да се Убиваме!

515

НОМЕР2

преди 2 години

КОГАТО СЕ БОРИШ С ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО, ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО! АКО ИМА БЪЛГАРСКИ МОРЯЦИ, ДА ВЗИМАТ АВТОМАТИТЕ И ДА СТРЕЛЯТ СРЕЩУ ПУТИНИСТИТЕ И КАДИРОВЦИТЕ! ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ДА УЧАСТВА В УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЗЛОТО, НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

514

Анонимен

преди 2 години

До 24 Анонимен освобожденито на България е Руска Пропаганда защото 99% от българите не знаят и не познават Историята в Факти и Детайли по това време. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . За това, че граматиката не ти се отдава, разбираме от правописа! Главни букви пишеш след хвърляне на зарчета. Но това, че по история си имал слаб (2) не беше необходимо да го манифестираш! Хора като мен те съжаляват, но други те осмиват! Спри да се излагаш! Просто е съвет, може и да не го правиш, но се чуди

513

Някой

преди 2 години

Нищо общо няма руската пропаганда тука. Тия фашаги сами си качват видеата както написах. А и това, че съм всячески против фашистите изобщо неозначава че подкрепям режима на Путин. Иначе немразя нито руснаци нито украинци, но режимите които ги управляват изобщо не би трябвало да съществуват според мен. А иначе ми е ясно, че основното оръжие и на двете пропаганди е, когато някой изкаже мнение неудобно на някого автоматично да го обявяват за привърженик на "отсрещната" страна. Еми несъм- това е.

512

Solar Power

преди 2 години

А дали си се запитал защо България е зависима на 90% от руска енергия , НЕ американска а руска ? Защо не дават руснаците да си копаме газови хидрати ? Замисли се и ще разбереш ,че всъщност русия команда парада в България и все оше го прави. Затова са и бедни хората тук и положението не е както в Чехия или Унгария например !

511

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: То хубаво ,че обичаш русия , но я провери дали БОТЕВ и ЛЕВСКИ са го правили ? Защо не се запиташ защо в БЪЛГАРИЯ до преди 4-5 години нямаше паметник на ХАН АСПАРУХ и ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ ? Питай руснаците :) Тук въпроса не да дали си за русия или сащ , а дали обичаш БЪЛГАРИЯ ? Ако да , то прочети какво мислят ЛЕВСКИ и БОТЕВ и всички наши герои за русия и заповядай да го обсъдим :)

510

АК-47

преди 2 години

Спокойно. Азовци няма да направят нищо лошо на нашите моряци. Нали тука сума ти народ се развява с украинското знаме, вее се и над СОС, депутати се развяват и те с тяхното знаме, Цв.Ризова си го беше изтъпанила зад гърба в "Лице в лице". И бързо СОС да прекръсти площадчето от "Героите на Украйна" на "Героите от Азов", и всичко ще бъде наред.

509

Solar Power

преди 2 години

До Някой: Ти пита ли Путин дали може да пишеш на кирилица създадена от македонците в македонските земи ? Ако не си го питай :) Руската пропаганда отново лъже. Всъщност 99% са пълни лъжи за бал ъци.

508

Някой

преди 2 години

Лъжат, за да не стане ясно на всички кого спасяваме, на кого ни е наредено да помагаме, а и за да не изригне вълна от недоволство срещу украинските фашисти. Аз нетвърдя, че всички украинци са фашисти, нито че всички в украинската армия са фашисти, но тия, които са направили това СА! И самите те не го крият, дори обратното. Със символите по униформата си и татуировките по вратовете и ръцете си. То се вижда от видеата които САМИТЕ ТЕ качват, и се гордеят с това. После обвиняват кремълската пропага

507

Анонимен

преди 2 години

Има ли инфо от независим източник? Ако няма не приема пропагандата на МВнР, защото им е вроден недостатък.

506

Петков се изпусна

преди 2 години

Пак ли сме маша? Ще спасяваме компроментирани генерали на САЩ ли?