46

Мама

преди 2 години

И аз съжалявам

45

Жордж Клюни

преди 2 години

Съжилявам чи съм съ родил маж! Знам чи съм токсичиен по природъ и без да съм удрял никоя жина трябва превантивно да нъ заключват нас мъжети че да ги не бием, нищо, че ги не бием и така. То само че хипотетично можи е достатАчно да на заключват.

44

Илиев

преди 2 години

Еманципацията у нас,развърза нежните, наши членове на обществото.Изневярата от страна на фльорците,набра голяма височина. Семейна жена с две деца,пълни джуките,циците,готова за лов на млади гаджета.Когато сърбежа на онова място е по рождение,отърване няма.Лъжа,измама,женски хитрости и положението от там нататък,е ясно.

43

Бай Иван

преди 2 години

И като оставим да си избират пола децата и проблема ще се реши според клоуните от дб ;) ???

42

50!

преди 2 години

Всеки понякога пише глупости, ама това е гадост.

41

Кръстьо

преди 2 години

Бъркате боя с побоя. Едното е за добро, а другото - от лошо.

40

ДДРОнег

преди 2 години

Защо в тези статистики винаги има дискриминация и сексизъм ?!___Защо не се отчита и колко мъже са жертва на домашен тормоз ?!___Защо винаги се вменява , че мъжът е винаги и само насилник ?!

39

Анонимен

преди 2 години

Шамаросването понякога върши чудеса.Необходимо е.

38

Роден 83та

преди 2 години

Междувременно в модерно време или от 2010та е прието 15 16 годишни момчета да се водят деца. След като ги удари пубертета момчета не са никакви деца. Пример: може да забременее жена от бубер или той може да посегне към изнасилване. Това не е дете или да убие някой със силата на възрастен. Същото важи и за момичетата които са с менструация. В Англия и Америка на 17 годишни им казват бебета( They are still babies) това не си го измислям а е реалност и не ги обвиненияват в нищо.

37

Роден 83та

преди 2 години

Аз бях бит от дядо ми и ми течеше кръв от носа и устата и си научих урока и че от играчка става плача. На 12 години аз и приятели почти запалихме къща на семейство мъж с жена си и двете му деца. От глупост щяхме да свършим в затвора и да убием невинни. Трябвало е да ни размаха прист и да ни купят сладолед по днешните разбирания. Аз пък си мисля че боят беше малко. Колко по сериозна трябва да бъде ситуацията за да бъде удрян по сериозно едно дете?

36

Анонимен

преди 2 години

Нарича се профилактика.Така се казва по нашите земи.

35

Анонимен

преди 2 години

До 58 Ако арестуваме всеки който е обидил някой друг, къде ще ги затворим?

34

емо

преди 2 години

спрете помощите на евроромите,да нямат пари за пиене!така въпроса ще се реши, от само себе си!

33

Анонимен

преди 2 години

Драпат и реват за инстанбулски конвенции другарете..... само насилници и изнасилвачи в България ако слушаш грантоядите

32

BBM

преди 2 години

По-голяма част от насилваните жени сами са си виновни. Като са били млади са избрали насилника си защото е бил по-алфа от останалите, бил е лошо момче и много секси......В последствие след като почнал да я бие се е чудила защо е отхвърлила толкова добри и свестни мъже, а е взела този тарикат......но уви, акъла идва късно.

31

Анонимен

преди 2 години

Русофилите скачат само на жени и деца. Яд ги е, че цял свят се гаври с любимците им...

30

Анонимен

преди 2 години

А колко мъже са психически малтретирани ???? Естествено не става ясно !! КОЛКО УДОБНО

29

123

преди 2 години

Ами жената да си хваща чукалата и децата и да се изнася! За чий не го прави???

28

И преди векове

преди 2 години

И сега решава Жената. Ако и харесваш ще те изкара изпод земя. Излъжеш ли я ще те вкара там. Така е тук. Така е и на запад. Само там средствата са по изработени. Там има "ранно предупреждение". Там са другари, директни, равни с теб. Без заобикалки. А покажеш превъзходство, ще те размажат. Но си има минуси. Мъжете не са така привързани към семейството. Като се докажат правят ново. За всичко държавата се грижи щото има бебета.

27

Хах

преди 2 години

Аве, на кого му пука и защо ни занимавате. Сега по важна е Украйна.