31

На предела

преди 2 години

Имам нещастието да живея в полупуст блок от празни апартаменти, безработни и пенсии. По цял ден прегръщат радиатора. Аз работя на две места. Прибирам се само да преспя. До гуша ми е да им плащам "сградната инсталация" !!! Променяйте закона - който иска парно да си го плаща! Наистина съм на предела на нервите си!

30

Анонимен

преди 2 години

Глупости на таркалета !!! От октомври до март са 6 месеца ,газта беше 0.70 ст.за кубик сега е малко над 2.00 лв за кубик ! Аз ли не мога да смятам ,министрите ли ни омайват ??? Моето парно и топла вода са скочили тройно от 180 лв месечна зимна сметка над 480 лв ?!?!?!

29

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен

28

Аз промяната

преди 2 години

Сметките за парно са станали двойни КАКВИ ги лъжеш човече НЕ само ти живееш в София МОШЕНИЦИ Лъжци Манипулатори

27

СПирайте парното!

преди 2 години

Вече е 25 градуса, за какво е пуснато? Да плащаме за сградна инсталация и крадци по етажите ли? И задължително сложете водомери по апартаментите на всичките мухльовци без такива. Писна ми всеки месец да плащам освен моята вода, по още 8 кубика от общия водомер. Безобразие!

26

До Живко от Варна

преди 2 години

Ами ти вече живя по-добре. Стига ти толкова.

25

Анонимен

преди 2 години

Продьлжаваме промяната

24

Живко от Варна

преди 2 години

Драги хора аз кога ще живея добре ?

23

MR Buch

преди 2 години

Щом имате по 150 000 евро за панелка, ще имате пари и за парното! Аз още преди 10години реших че с тополфикация не мога да живея, продадх всичко и отидох в къща. За тоя сезон топлото ми беше дойно спрямо миналата година, но такъв е живота. Като почна да си копая нефт и газ в двора ще е сруго.

22

....

преди 2 години

Значи има 6-то чувство, защото единствено той в ЕС разбра,че ще има увеличение на природния газ. Ха ха ха.

21

Анонимен

преди 2 години

Незнам но последните 3 месеца сметката ми за парно и топла вода е не повече от 86лв. на месец. При 150 лв миналата година за същия период. Тока ми е 30 лв. на месец при 60 миналата година. И това за 3 стаен апартамен 120 кв. в София!! Нещо много им се иска на някои хора сметките да са високи и хората да се вдигнат като првз 2013 година.

20

Ппппп

преди 2 години

ТаЗи промяна ще ни види сметката. От като са дошли на власт всичко поскъпна брутално. Есента предвидливо взех 3 климатика и не съм си ползвал парното на газ. Щеше да ми излезе златно. Сга големия зор е макс бързо да извадят битовитв потребители на свободния пазар /записано в плана за развитие или както се казва/. Е тогава вече ще ни приключат отделно май се опитват да приватизират / подарят на чуждите си началници/сектори от енергетиката. Продадохте ни! ***!

19

БАНко

преди 2 години

НАЛИ В БРЮКСЕЛ СЕ ХВАЛИТЕ , ЧЕ МОЖЕМ БЕЗ ПРИРОДЕН ГАЗ , ПЕТРОЛ !!! ТОПЛИ НИ САМО , US GъZ !!!

18

Анонимен

преди 2 години

"Както се вижда, коментара ми изчезна яко дим. Цензора няма почивен ден." - така е оная вечер един бот написа "смърт за Путин" в 1 сутринта и генерира 50 лайка за 7 минути. Трима човека включително и аз написахме, че е бот, и на тримата ни изтриха коментарите, мен ми блокираха ай-пи-то (сменя се на всеки 24часа) тук сайта изпълнява стриктни директиви. Едната американска фондация (ПП, ДБ) е "враг" на другата (ГЕРБ) и ако не си избираш измежду американските мекерета - цензура.

17

Анонимен

преди 2 години

Това момченце харно хортува,само че първи юли наближава,денят когато ще се събудим с едни хуууубави нови цени на тока!Та не е лошо да си стегнете куфарчетата!

16

мак

преди 2 години

До Анонимен19. Както се вижда, коментара ми изчезна яко дим. Цензора няма почивен ден. Работяга.

15

Анонимен

преди 2 години

"пияница мистик. - Какво значение има, че украинците не прибират прословутите 40лв" - Защо му оръщаш внимание на пияницата мистик? Многократно се е хвалил, че се издържал с източване на дебитни карти в Перу. Той нито разбира от работа, нито от ценности, нито някога е плащал данъци. Пияницата мистик си е чисто и просто гербаджия. От него разум не търси.

14

бачкатор

преди 2 години

Нешеница бачка за едното ядене и сметки,няма кинти за безин даже да си иде уйкенда на село,но поне Ократа с джипарата и две кучета е доволнна на олинклузива на морето. "Демокрация"в действие..болен здрав носи!

13

Анонимен

преди 2 години

Вашата майка също, като на чез и Софийска вода. И на кмета, и на министъра, и на министър председателя и на президента.

12

Анонимен

преди 2 години

Голяма ли е криза в Софията, че от 10 години само с това ни занимават? Успокойте се бе софиянци у форумите нищо не се решава. Излизате на площадите с по едно украинско знаме, за да Ви покажат по новините и само си пожелавате и е Ваше.